User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: Launching animation wont play whenever I launch an object

  1. #1
    No Products Registered

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Launching animation wont play whenever I launch an object

    Launching animation wont play whenever I launch an object

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5Fusion 2.5 Mac
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    zip2kx's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    782
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You are probably having an event that Always sets it to Another animation. e.g. Always set animation to whatever.

    Use flags. Try this:
    user presses ctrl,
    ->turn flag 1 on

    flag 1 is on
    ->change animation to launch

    Animation launch is finnished
    ->turn flag 1 off

Similar Threads

  1. When object collides with player it wont play sound
    By District in forum Fusion 2.5
    Replies: 2
    Last Post: 22nd January 2015, 06:37 AM
  2. Game wont play correctly on my Android devices.
    By Tuna in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 4
    Last Post: 15th December 2014, 07:37 PM
  3. Launch an object and animation question
    By ASD in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 31st January 2010, 11:16 PM
  4. Sample's wont play when i build .exe!
    By OveMelaa in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 15
    Last Post: 10th October 2008, 07:00 PM
  5. Please Help! MIDI file wont play
    By samdaman719 in forum The Games Factory 2 - Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: 11th July 2008, 05:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •