User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Firefly BSP Mesh stops working after saving mfa file.

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Firefly BSP Mesh stops working after saving mfa file.

    So I started making an FPS engine in Firefly using bsp/pk3 file types. everything works fine when I test it, but once I save the mfa file its stops working and just shows the blue background/void colour when I try it. Also does it when I build the exe.

    FireflyLightingTest.jpgFPS Test.jpg

    Is this a bug or am I missing something here?

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    450
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    send the broken mfa so i can see what went wrong plz.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://ufile.io/4ws2l

    mfa, pk3 and bsp are all in there.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 MacAndroid Export ModuleiOS Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    188
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Have you moved any models or anything?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5Fusion 2.5 MaciOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    advaith's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    SF Bay Area, California, USA
    Posts
    1,324
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Also please don't post the same thing in two subforums.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I finally figured out what was wrong. When you make a pk3 file you use .zip when mine was .rar, it has to be .zip

Similar Threads

  1. Game randomly stops working
    By Hazzow in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 7th July 2011, 07:43 PM
  2. Mochiads sometimes stops working
    By BHGames in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 2
    Last Post: 29th September 2010, 03:41 PM
  3. viewport object stops working
    By Dave in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 24th January 2008, 03:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •