User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Loop conditions in EDIF?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)
    GamerH2's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Brazil
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Loop conditions in EDIF?

    How i can do it? Because changing triggered to true in the JSON don't make the condition a loop...

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export ModuleUnicode Add-on
    Looki's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Karlsruhe, Germany
    Posts
    3,739
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Triggered needs to be false, and I think it defaults to false if not specified.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)
    GamerH2's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Brazil
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I said that i want to do loop conditions like the built-in fastloop and the inline loop object.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export ModuleUnicode Add-on
    Looki's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Karlsruhe, Germany
    Posts
    3,739
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    If you want to trigger a condition, you need to call Edif::Runtime::GenerateEvent(ConditionID). You can do this in a loop to simulate a fast loop, etc.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)
    GamerH2's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Brazil
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you Looki!

Similar Threads

  1. Loop question for conditions
    By Bree in forum Fusion 2.5
    Replies: 9
    Last Post: 30th January 2017, 11:17 PM
  2. A lot of conditions vs fast loop
    By BartekB in forum Fusion 2.5
    Replies: 4
    Last Post: 27th March 2016, 03:14 PM
  3. Conditions within a loop?
    By kons in forum Fusion 2.5
    Replies: 4
    Last Post: 22nd December 2015, 08:16 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 25th December 2012, 12:26 PM
  5. EDIF bug
    By Phi in forum Extension Development
    Replies: 7
    Last Post: 30th December 2011, 01:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •