User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: jump to next frame not working

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Dublin, Ireland / Covilha, Portugal
    Posts
    227
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    jump to next frame not working

    on firefly's example file, if you add the condition "upon pressing (key)" jump to frame" to all the frames the application quits immediately upon pressing the key (no error message), is this on purpose or is it a bug?

  2. #2
    Clickteam Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    BartekB's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    668
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You have to run the application, not the frame. F8 instead of F7, or:
    - BartekB, a.k.a Uppernate
    Join the Click Converse Discord! - https://discord.gg/R3WuvF3mHr

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Dublin, Ireland / Covilha, Portugal
    Posts
    227
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yes, I did that... it also happens when the app is built...

  4. #4
    Clickteam Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    BartekB's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    668
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah, wait then. Do you have any mfa to show this bug?
    - BartekB, a.k.a Uppernate
    Join the Click Converse Discord! - https://discord.gg/R3WuvF3mHr

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    429
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    the second example frame - Draw lines and Particles has dont include at build time.

    thus the first frame goes to the second frame which doesnt exist.

    uncheck it to make it work as expected.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Dublin, Ireland / Covilha, Portugal
    Posts
    227
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yep.. that does the trick.. thanks triadian

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    omg... I was having the same issue (still kinda am) WHY is "Don't include at build time" set to /on/ as default? ugh. [

Similar Threads

  1. [Bug] Jump to frame shows strangeness before starting actual frame
    By AdamDobay in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 19th November 2011, 09:41 PM
  2. Jump to frame mysteriously not working
    By IceCreamMan in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 2nd June 2011, 02:55 PM
  3. Jump to frame - does not reset the old frame?
    By Blue66 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 25th April 2009, 08:35 AM
  4. Need help getting my jump code working
    By mobichan in forum File Archive
    Replies: 2
    Last Post: 19th January 2009, 04:22 PM
  5. Jump to Frame not working
    By mobichan in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 23rd June 2008, 02:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •