User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: All Static Mesh nodes get changed

  1. #1
    Clicker
    Quote's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question All Static Mesh nodes get changed

    I'm making a game with Firefly that uses the Transpose 2D feature to place Static Mesh over 2D objects used for collision masking in the frame. However, this seems to make making changes to only one of the Static Mesh nodes impossible. I want to make it so that when something collides with one of the floor panels in the 2D space, it changes the color of the corresponding Static Mesh for the floor panel. However, when I do this, all of the 3D models change.
    Images attachées Images attachées

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    374
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    without seeing your mfa hard to tell what your doing but scoping is defiantly an issue

    give this a read -> http://www.sprykegame.com/volblog/wh...team-fusion-25

  3. #3
    Clicker
    Quote's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here's the MFA file: https://drive.google.com/open?id=1yt...juN67ymCwrhjiz
    (You can use the menu bar to change the color of the player.)

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    374
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok so - the actual game is in 2d and your using 3d to visualise it - i would suggest watching just the 2d version and getting the collision between the bullets and the ground and knowing which of the 2d walls you hit first

    using "spread values" or "for each" is the way to go

    once you know which 2d wall you need to change then you setup a 2d to 3d matching system using the values you already have for the 2d walls on the 3d walls

  5. #5
    Clicker
    Quote's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks! I was able to fix it by making it so that each 3D object was linked by the Fixed Value of the 2D wall.

Similar Threads

  1. Can nodes be used in qualifier groups?
    By kungsangun in forum Firefly
    Replies: 1
    Last Post: 15th March 2017, 08:12 PM
  2. Question about path finding with nodes
    By Yikes in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: 3rd March 2012, 01:12 PM
  3. Creating nodes/paths
    By The_Hams in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 29th October 2009, 10:53 PM
  4. Path movement - named nodes problem (bug?)
    By n89 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 25th November 2008, 07:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •