User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: Import Objecs in global events having missing objects.

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)SWF Export Module (Steam)

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Import Objecs in global events having missing objects.

    Hello.

    I have been having an issue that's delayed my game many times because of silly issues on Clickteam's part and it's been extremely frustrating but anyway, One of the issues I've been having is that some of the objects that are in the game are not showing in the import objects and it's been pissing me off because the saving of the game is loaded from globals and i since the import objects is not working, I can't go and make the game work as I intended and I would rather not have to redo the saving again just for it too work.

    Now, it could be because there is too many objects for the import objects and Clickteam having a limit on how many objects can be shown the import objects menu.

  2. #2
    Forum Moderator

    Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleMac Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    Perry's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Watertown, WI
    Posts
    4,383
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    if you look under the runtime tab of your project, the default is 1000 objects. change that to a higher number and you are all set..

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)SWF Export Module (Steam)

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doesn't that just change how many objects can be on a frame?

    I'm asking if there is a limit in global events on how much objects can be in the import menu or is it a bug.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    PBarwick's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    390
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    There's a tick box on the properties of active objects (and others) that enables it being a global object. I think you have to tick that.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)SWF Export Module (Steam)

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks but that's not the problem.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    PBarwick's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    390
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    How many objects on the import object menu makes the problem happen?

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)SWF Export Module (Steam)

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by PBarwick View Post
    How many objects on the import object menu makes the problem happen?
    I fixed it by reloading the object.

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    PBarwick's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    390
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Glad you got it fixed! What do you mean by reloading the object, do you mean you created a new one and copied all the animation frames etc to that? Thanks

  9. #9
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)SWF Export Module (Steam)

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by PBarwick View Post
    Glad you got it fixed! What do you mean by reloading the object, do you mean you created a new one and copied all the animation frames etc to that? Thanks
    yup pretty much

  10. #10
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    PBarwick's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    390
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Strange!

    Thanks for following up and letting us know how you fixed it, hopefully that will help someone else too in the future.

Similar Threads

  1. Objects not available in Global Events
    By breana in forum Fusion 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 14th October 2014, 03:43 PM
  2. Global Objects and Events Help?
    By QuantumGames in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 20th September 2011, 11:28 AM
  3. Global objects in global events
    By Boba Fonts in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 8th October 2010, 12:12 PM
  4. Objects Qualifiers in Global Events
    By ASD in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 23rd December 2008, 10:33 AM
  5. Qualifier objects in global events
    By willy in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 11
    Last Post: 18th July 2006, 07:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •