User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: iOS Xcode build fails after installing IronSource

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    J3sseM's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Finland
    Posts
    868
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    iOS Xcode build fails after installing IronSource

    Hey guys,

    I'm posting here because iOS thread doesn't get that much traffic.
    Now, I bought IronSource object some time ago, I installed it, and after that, I can't build anything with Xcode. It always gives me an error: 'IronSource/IronSource.h' file not found, and the build fails.
    It's possible I'm simply missing something, but it refers to that very object I'm not even using. In fact, I can't even build an empty application anymore.

    Quick help would be appreciated.

    Thanks,

    Jesse

  2. #2
    Clicker

    Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    wpd's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    SE Asia
    Posts
    406
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hello J3sseM, download the adapters from ironsource, add all the frameworks, too many frameworks, I believe you are missing the Ironsource adapter itself, import it to xcode

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 Developer
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    J3sseM's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Finland
    Posts
    868
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for the reply wpd!

    I did submit to bug-tracker. This shouldn't be a problem when using "final build". Anyway, I went ahead and deleted all IronSource related files and that worked as well.

    Thanks though! :P

    Jesse

Similar Threads

  1. Build fails no matter what.
    By MasochisticGamer in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2017, 08:17 PM
  2. Android Export Error - Build Fails Every Time Between 4-5 sec
    By henryhissagames in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 4
    Last Post: 29th December 2015, 07:27 PM
  3. Build process fails with error message 'cannot build blah.mfa
    By Jusfury in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 7
    Last Post: 22nd May 2015, 09:16 PM
  4. Build fails no error message - Old Device
    By DaveC in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 19th August 2014, 03:53 AM
  5. [BUG] Fails to build if...
    By happygreenfrog in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 4
    Last Post: 9th February 2012, 11:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •