User Tag List

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 36 of 36

Thread: AdMob problem... Fusion 2.5 Developer Steam version

  1. #31
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,848
    Mentioned
    298 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    When using in iOS always use latest SDK and update all missing libraries (they may change in a new version)
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  2. #32
    Clicker Fusion 2.5Android Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    AftPeakTank's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Greece
    Posts
    399
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Perry View Post
    ok, then this is not the problem
    I checked my SDK and I have the same setup,
    your Fusion = OK

    What you can try todo is this.
    copy the name com.pksoft.xxxxxx into the exampled and use the Admob code in my app in the example.
    If that works, then it's 1 of the following

    1. the App name com.pksoft.example needs to be a valid one on Google. (not like com.fusion.example)
    2. Your admob is not setup right. Is payment and everything else setup? My screens are different, so I am wondering if your not on the other website (https://apps.admob.com)
    yours seemed like it ad AdSENSE and not Admob.
    OK, I didn't expect this but when I changed the app name it worked... I need to figure out now what I have done wrong...

  3. #33
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    Cyberclic's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Paris (France)
    Posts
    298
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Fernando View Post
    When using in iOS always use latest SDK and update all missing libraries (they may change in a new version)
    Maybe, but there is a bug anyway. The fields are shifted in Admob object:


  4. #34
    Forum Moderator

    Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleMac Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)

    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Watertown, WI
    Posts
    4,421
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by AftPeakTank View Post
    OK, I didn't expect this but when I changed the app name it worked... I need to figure out now what I have done wrong...
    I didn't look at the App name, but if there are weird Characters in it, then it won't work properly.

  5. #35
    Forum Moderator

    Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleMac Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)

    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Watertown, WI
    Posts
    4,421
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Cyberclic View Post
    Maybe, but there is a bug anyway. The fields are shifted in Admob object:


    Report it in the bug box.
    It shifted because of the Video Rewards got added

  6. #36
    Clicker Fusion 2.5Android Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    AftPeakTank's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Greece
    Posts
    399
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, so I have checked and it seems that in addition to all the guidance I have been given regarding the set-up of admob, a very important option was also to input a valid name for the app. As long as I put one it started working.

    I want to thank everyone for helping me and especially Perry.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Similar Threads

  1. Admob problem again... Fusion Developer Steam
    By AftPeakTank in forum Released Extensions
    Replies: 3
    Last Post: 9th May 2018, 07:20 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 2nd July 2017, 02:55 AM
  3. How to make admob work with new version of Fusion
    By Nemeean_lion in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 12
    Last Post: 28th September 2015, 08:56 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 16th June 2015, 02:02 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 16th June 2014, 06:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •