User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: Objects in Frame doesn't line up correctly at all positions

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    Wodjanoi's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Germany
    Posts
    665
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Objects in Frame doesn't line up correctly at all positions

    I thought this is an issue of the latest Build first, but I get the same result with earlier Builds on some devices - on my 10" tablet(Android 7.1.1, display resolution 1920x1200) for example.
    The problem is that adjacent Active objects/Backdrops doesn't line up correctly on the device at all positions on the y axis and I can see clearly visible gaps between the top and bottom object edges. It happens after every 1px:
    move objects by 1px - no gaps, move 1px again - gaps, move 1px - no gaps ... and so on.
    This means I can't place my objects at the desired positions, if I don't want these gaps on some devices? I already created a private bug report just in case, but perhaps this is something that cannot be avoided in the Android runtime - I'm not sure?

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    Wodjanoi's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Germany
    Posts
    665
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fernando is ready for the hunt.
    Thanks a lot.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 30th August 2018, 11:52 AM
  2. auto recalculate frame objects positions
    By Aloan in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 31st March 2016, 05:26 AM
  3. FGL doesn't work/link correctly
    By Hydra in forum Flash Export Module 2.5
    Replies: 2
    Last Post: 16th September 2015, 07:27 AM
  4. Back button doesn't work correctly
    By AndyH in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 11th May 2013, 09:10 AM
  5. Moving objects and then checking for collision doesn't work during frame start
    By crusher in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 8th July 2012, 04:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •