User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Strange Issue with animations

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5
    TheHandwovenBox's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Strange Issue with animations

    So I was going along with DavidN's custom platform movement tutorial, and everything works fine except for one thing, the walking animation's left direction. The right direction works just fine, as do the other animations in both directions, except for the walking animation's left direction. Is there something I messed up?

  2. #2
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator Pro
    nivram's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bandon, Oregon
    Posts
    6,717
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Would you upload your mfa so we can better trouble shoot what is going on?

    Thanks,
    Marv
    ​458 TGF to CTF 2.5+ Examples and games
    http://www.castles-of-britain.com/mmf2examples.htm

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5
    TheHandwovenBox's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here it is Tech Demo.mfa

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export Module
    N64Mario's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,306
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -All I did was move this:
    [X repeat while "right arrow" is pressed]
    [X upon pressing "left arrow"]

    Above the other 2 conditions that set the move to 1, or -1. And that seemed to fix the animation issue.


    -Alternatively, you could just set the condition to this:
    [X repeat while "right arrow" is pressed]
    [X repeat while "left arrow" is pressed]

    That will also fix the animation issue.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5
    TheHandwovenBox's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you very much! It worked.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5
    TheHandwovenBox's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wow, I hadn't even noticed I set the negative left direction to "upon pressing", it's those small mistakes that get you, man

Similar Threads

  1. Strange issue in Beta 285.5
    By Littlemaxy in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 2
    Last Post: 23rd May 2016, 06:04 PM
  2. I have a strange INI issue
    By KLiK-iT in forum Fusion 2.5
    Replies: 4
    Last Post: 9th May 2016, 06:32 PM
  3. strange edit box issue
    By Redsquirrel in forum Fusion 2.5
    Replies: 0
    Last Post: 16th April 2015, 11:19 AM
  4. Strange Sub-App Issue
    By Uzalu in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 22nd December 2009, 01:53 AM
  5. strange issue with counter :/
    By piki in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: 15th August 2007, 03:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •