User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem with HTML 5 layout

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    May 2014
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem with HTML 5 layout

    I have Clickteam Fusion 2.5 dev with the 2.5+ extension and HTML5 export.

    I made a very simple program, a mock-up, with only HTML5 elements.

    When I use the "Launch Scene" command, it displays correctly. If I use "Build and Launch" to view the scene in the default browser (latest version of Chrome), active objects are shifted vertically, and an image above a quick background does not appear. The same problem occurs with other browsers.

    Here are 2 pictures. The first, which is OK, is produced by starting the scene. The second, incorrect, is the HTML version.

    Thank you for your help!

    Richard
    Images attachées Images attachées

  2. #2
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,076
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Could you attach a simple MFA please?

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    May 2014
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here it is.

    Et merci .
    Attached files Attached files

  4. #4
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,076
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Thank you for the file. It seems in the HTML5 runtime controls like Edit Box, Button, etc don't like when the app window size is larger than the frame size. Set the app window size to the frame size, this will fix the problem. We'll check if we can fix this.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    May 2014
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanks a lot! But why the 2 pictures do not show, in the browser?

  6. #6
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,076
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hmm, I didn't check as you didn't provide them, but probably you have to add them to the Binary Files tab in the Data Elements editor so that they are included in the application.

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    May 2014
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you for your help. I have to confess that I have difficulties with Data Elements. Do you know a tutorial about it?

    Edit: I found the PDF .

Similar Threads

  1. HTML Layout is broken
    By CYG4N in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 0
    Last Post: 26th July 2019, 04:23 PM
  2. HTML FLV video problem
    By Lukiester in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 7th April 2017, 08:03 AM
  3. Html - Physics Movement problem
    By warlords in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 0
    Last Post: 6th November 2016, 01:09 AM
  4. Sound/ Music Problem with Html 5 exporter
    By motif in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 9
    Last Post: 6th November 2014, 05:06 PM
  5. A problem with charsets, Polish chars & HTML
    By koobare in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 2nd July 2008, 01:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •