User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Problem with the Data Grid Object.

  1. #1
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    100
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Post Problem with the Data Grid Object.

    Hello guys!

    I am having a problem with the Data Grid Object.

    I made an application that it resize with black borders to maintain the 4: 3 aspect ratio.

    The entire application is reduced, except for the Data grid Object, which insists on maintaining its normal size, eliminating the design and also the functionality of some buttons.

    Can someone help me? Is this a bug or am I doing something wrong?

    Thank you!

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperHTML5 Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1,464
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have worked with the Data Grid Object in the past and it does have issues.

    However, I had to use and activex of a different grid speadsheet to get what I really wanted.

    You may need to change your programming approached to get "something" that works.

    Fusion 3 I hope will be better able to address these issues with Objects.

  3. #3
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    100
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I can not see a way to use an active object to replace the data grid in my project.
    It loads a spreadsheet and when I select the row, it takes the specific value of a column and have search loops inside it too. The only problem is the part of the object's scale when I resize the window to other resolutions, in my view, a silly but serious issue if it is really an error.

    As this object comes in the program itself, it is not an extension, I do not think it is a bug, but if it is, is there any solution on the way?

    Thank you for your help!

  4. #4
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    100
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm convinced that it really is a bug in the program.
    When I run before creating an executable, within mmf 2.5, it works normally.

    But when I create a build, the date grid scale does not work.

    Is there any place where I can report a bug from mmf? I only depend on this to finish a project.

    Thank you!

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)
    schrodinger's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,155
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    This is the place for bugs and feature requests:
    http://bugbox.clickteam.com

    but if you want you can try uploading a simple file here replicating just the issue you are experiencing,
    people might more likely take a look and doublecheck!

  6. #6
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    100
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, i'll do this later... Now i'm at work. Thanks!

  7. #7
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    100
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Reply

    I'mm sending you an example. If you have direct run in the fusion, everything will be normal. But as soon as you compile and run the executable, you see that the dimension of the tables are completely wrong. Is there any way around this? Is it really a bug? Thank you! exemplo.mfa

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)
    schrodinger's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,155
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Can't replicate the issue here, I get same dimensions on frame run and on built app,
    but I loaded two random text files, maybe that made some difference?

    Can you upload tabnac.grd and tabint.grd also so I can check with same files?

  9. #9
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    100
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for looking!

    I sent the lists for a mega link. If you can help me, thank you very much!

    https://mega.nz/#!IMEQXATQ!ByNUJo9D2...wNEshykVDRp_JI

  10. #10
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleUnicode Add-on
    mobichan's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    3,307
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What Windows are you using? I believe Data Grid uses Windows themes to control the visuals and that changes with each Windows release. It might also help to upload pics of the visual bug so we can verify the problem.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Data Grid Object
    By Nyc in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 28th May 2012, 11:07 PM
  2. data grid object in vista / xp
    By Herbert in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 14th September 2009, 10:46 PM
  3. Data Grid Object Problems
    By droberson in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 21st June 2007, 10:08 PM
  4. Data Grid Object Question
    By drnebula in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 21st January 2007, 03:25 PM
  5. Data Grid Object limitations
    By Wingamez in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 27th July 2006, 02:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •