User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: Sound Has Gone Completely Dead

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5Android Export ModuleHTML5 Export ModuleInstall Creator Pro

    Join Date
    May 2011
    Location
    California
    Posts
    188
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Sound Has Gone Completely Dead

    My Sound has went completely dead when I test my game out. I was trying to start making a blueprint settings many and making sound settings and my sound is now completely dead in the program. I do have sounds loaded into my app.game

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 Mac
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Australia
    Posts
    170
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Few things to check (I imagine you've already done a few of these already and some of em might seem silly but just in case)

    - Do sounds work elsewhere on your computer? OS sounds, other programs etc. If so, double check the volume mixer.

    - If you haven't already, restart Fusion and launch it again.

    - Does your app happen to use both the Ctrl and S keys? Ctrl+S while the app is running will mute all samples from playing (this is a default shortcut key in the menu bar, but can be removed)

    - If your soundsfiles are being played/loaded from within Fusion directly, do sounds still play under View > Data elements? Otherwise if you're playing the sound files from a location, have the sound files been moved recently?

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5Android Export ModuleHTML5 Export ModuleInstall Creator Pro

    Join Date
    May 2011
    Location
    California
    Posts
    188
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by marbenx View Post
    Few things to check (I imagine you've already done a few of these already and some of em might seem silly but just in case)

    - Do sounds work elsewhere on your computer? OS sounds, other programs etc. If so, double check the volume mixer.

    - If you haven't already, restart Fusion and launch it again.

    - Does your app happen to use both the Ctrl and S keys? Ctrl+S while the app is running will mute all samples from playing (this is a default shortcut key in the menu bar, but can be removed)

    - If your soundsfiles are being played/loaded from within Fusion directly, do sounds still play under View > Data elements? Otherwise if you're playing the sound files from a location, have the sound files been moved recently?
    I fixed it. I just deleted & re-installed CF 2.5

Similar Threads

  1. Do ini groups and items completely go away?
    By Epic_Elephant in forum Fusion 2.5
    Replies: 5
    Last Post: 1st February 2017, 05:34 PM
  2. Completely lost with Admob
    By kanrail in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 24th February 2015, 12:39 AM
  3. object not completely destroyed?
    By pikzilla in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 8
    Last Post: 30th June 2010, 04:23 PM
  4. How can I completely delete the object.
    By ASD in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 27
    Last Post: 4th May 2009, 03:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •