User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: How to change name of qualifier in 2.5+?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module
    Outcast's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    3,119
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question How to change name of qualifier in 2.5+?

    I am trying to change the name of a qualifier, but I can't seem to figure out how to do it. In the insstruction it reads "Keep the mouse pressed on the name of a qualifier to edit its name.", but I have tried at different places to do this without any luck?

  2. #2
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    12,590
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    In the Events tab in the properties of the application, click to edit the Qualifiers property. In the Picture editor keep the mouse button pressed on the name of the qualifier you want to rename. Does this work?

    EDIT: for new readers of this thread, the documentation was wrong and has been modified, just select the qualifier and then click its name to rename it.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module
    Outcast's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    3,119
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Yves View Post
    In the Events tab in the properties of the application, click to edit the Qualifiers property. In the Picture editor keep the mouse button pressed on the name of the qualifier you want to rename. Does this work?
    Hmm, no I can't get it to work for me for some reason :s

    I added a picture, this is where I am trying to hover the mouse over the name of a qualifier and holding down the left mouse button, but nothing happens for me.
    Images attachées Images attachées

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    wuxuechen's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    210
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    How can we add a new one? It seems that we can only modify the original one.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCUnicode Add-on

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    FRANCE
    Posts
    138
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Outcast
    Personnaly, I click just one time on the name after selecting the qualifier, and wait like 1 second to see the name ready to be changed.

  6. #6
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    12,590
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quote Originally Posted by wuxuechen View Post
    How can we add a new one? It seems that we can only modify the original one.
    You can't add new ones yet. Maybe later.

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    wuxuechen's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    210
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Looking forward to...

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    wuxuechen's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    210
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ii.jpg
    Can I add a counter to calculate the total number of extensions to the position indicated by the red arrow in the figure in the next version? Sometimes some extensions are lost, but I don't know. When I open the MFA instance a long time ago, it tells me that there is no extension. I can't load mfa. With this counter, I can know how many extensions I loaded at any time. I can find out the first time, or load BUG. Repair unsuccessful extensions that were not loaded.

  9. #9
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCUnicode Add-on

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    FRANCE
    Posts
    138
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Yves View Post
    You can't add new ones yet. Maybe later.
    I was talking about renaming qualifiers xD
    The topic's getting messy though.

  10. #10
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    12,590
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sorry I quoted the wrong post

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Qualifier change on runtime
    By Panchos in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 15th February 2013, 08:33 PM
  2. How do I edit a qualifier?
    By Aloan in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 20th April 2009, 02:34 AM
  3. Qualifier's ROCK but...
    By Tuna in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: 12th March 2009, 08:01 PM
  4. Bug Qualifier
    By Patrice in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 9th March 2008, 12:54 PM
  5. Qualifier
    By Pasto in forum The Games Factory 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 13th August 2007, 04:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •