User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Value with Counter works in one frame, but not the other

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5
    TheHandwovenBox's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Value with Counter works in one frame, but not the other

    So in the frame "Melancholy Fight", in the Intro group of events, the boss's position rises, and once the position gets to a certain point, the health bar appears and begins to rise, and once it is full, the fight begins. However, in the frame "Jubilant Fight", in the Intro group there is almost identical code for more or less the same thing to happen, the boss rises, the health bar would appear and rise, as two sub-bosses begin to rise. However, although the sub bosses rise, the health bar never appears, even though the sub boss rise and health bar appear are activated by the same command. I have tried cloning the boss's health bar and other such things, but to no avail, any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Volnaiskra's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    www.sprykegame.com
    Posts
    1,935
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Attachment?

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export Module
    Janette5's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Western Cape, SA
    Posts
    317
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Check the maximum value of the health bar - if that isn't set correctly your health bar might not appear.

    If a bar has a value of zero at some stage it is removed - even if you activate it - so make sure you give it a value first.

    Check your visibility settings - did you make it invisible at some stage - then make sure you put make it reappear.

    Else make an example .mfa and upload it here and it will be easier for someone to help you.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5
    TheHandwovenBox's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Of all the things I could've forgotten, here's the file:
    Adfectus Problem.mfa

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export Module
    Janette5's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Western Cape, SA
    Posts
    317
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Click on Jubilant Health 2 - Go to its Properties - Runtime Options - Scrolling Options - tick the box: Follow the frame

    Then it appears.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5
    TheHandwovenBox's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you very much!

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 5th November 2015, 03:20 AM
  2. Counter uses the number of another counter from other frame.
    By crashkandicoot in forum Fusion 2.5
    Replies: 6
    Last Post: 4th October 2015, 02:33 AM
  3. [copy/paste bug] frame just works on same frame number
    By StingRay in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 15th May 2013, 09:23 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 17th January 2013, 03:29 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 1st January 2012, 07:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •