User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: font packager stop working

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    font packager stop working

    Hi,

    I tried to make a very little change: replace font witho another one
    But currently I can not attach any font by font packager

    Did You know what happened in last 2 months with that?

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleXNA Export Module
    Dobermann's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    France
    Posts
    686
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It still working for me, my games correctly use the fonts i've packed.
    I've tried to use a new font and it ads it to the app.

    it can be because of your font, i know that if you don't install your font for ALL USERS it can bug.
    I've also got a bug like the font name in windows got a "2" at the end of its filename while in CF it got the correct filename. (It happened when i've tried to uninstall a font to make some tests and reinstall it).

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Dobermann View Post
    It still working for me, my games correctly use the fonts i've packed.
    I've tried to use a new font and it ads it to the app.

    it can be because of your font, i know that if you don't install your font for ALL USERS it can bug.
    I've also got a bug like the font name in windows got a "2" at the end of its filename while in CF it got the correct filename. (It happened when i've tried to uninstall a font to make some tests and reinstall it).

    There is something wrong with this specific font, I change to other one and works fine...

    BTW we're in Android Export forum

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,152
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Not all font work in android you must check first
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm sorry I didn't know that

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleXNA Export Module
    Dobermann's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    France
    Posts
    686
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by shaku88 View Post
    BTW we're in Android Export forum
    I know, but if a font is not installed for every user on your PC the exporter will not find it and your android app will not be able to display it.

Similar Threads

  1. Sounds stop playing / touch screen stop working
    By willy in forum iOS Export Module 2.5
    Replies: 6
    Last Post: 18th September 2014, 04:44 PM
  2. [BUG] Objects stop moving, events stop working in Flash build only.
    By N64Mario in forum Flash Export Module 2.5
    Replies: 5
    Last Post: 13th March 2014, 06:42 AM
  3. Why do Samples stop working?
    By King_Cool in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 13th September 2012, 11:03 PM
  4. MMF 2 Flash Plugin+Adobe Packager for iPhone=
    By Koji_Kabuto in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 10
    Last Post: 13th January 2010, 07:10 PM
  5. Loops stop working
    By Bernardo3D in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: 10th October 2009, 10:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •