User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Full screen on 2018 iPad Pro?

  1. #1
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCiOS Export ModuleSWF Export Module
    xhedgehogx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    NY, USA
    Posts
    738
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Full screen on 2018 iPad Pro?

    Hi, I’m not sure if I’m just missing a checkbox somewhere, but how can I make my game play full screen on the 2018 iPad Pro?

    Another unrelated question, I’ve noticed some of the Apple Arcade games have external keyboard support (like Frogger in Toy Town), is this something that may be coming in a future update for us to use?
    Images attachées Images attachées

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,248
    Mentioned
    177 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Which display mode are you using in this application?
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  3. #3
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCiOS Export ModuleSWF Export Module
    xhedgehogx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    NY, USA
    Posts
    738
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I think I’ve tried all of them, but ‘Fit inside and adjust window size’ is the one I prefer to use.

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,248
    Mentioned
    177 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ok but the image on top which display mode is, sorry?
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  5. #5
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCiOS Export ModuleSWF Export Module
    xhedgehogx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    NY, USA
    Posts
    738
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah sorry, I must’ve misread the original comment. Do you mean in the Properties > Display Options > Display Mode? It’s set as Direct3D 9

  6. #6
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,248
    Mentioned
    177 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    LOL, sorry me too,

    the picture above which display value according this property in image was

    Capture001.PNG
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  7. #7
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCiOS Export ModuleSWF Export Module
    xhedgehogx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    NY, USA
    Posts
    738
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah okay, yeah that’s set as Fit inside and adjust window size.

Similar Threads

  1. Alt Tab black screen with full screen
    By Lukiester in forum Fusion 2.5
    Replies: 6
    Last Post: 2nd September 2017, 10:48 AM
  2. Help with full screen
    By Gabriel_V in forum Fusion 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 28th January 2016, 06:26 PM
  3. Full Screen en swf
    By volgot in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 4
    Last Post: 13th June 2011, 04:38 AM
  4. Game does not fit into the screen in full screen
    By Pegasus_Seiya in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 8th August 2009, 03:42 AM
  5. How Do I Get Full Screen?
    By jakzun37 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 28th July 2007, 08:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •