User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Stupid question - How do I instal HTML5 Export from Steam

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)HTML5 Export Module (Steam)

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Stupid question - How do I instal HTML5 Export from Steam

    I'm sorry, it's definitely a stupid question but I can't install the HTML5 export form that I just bought through Steam (mamma mia che brutta app...non risco to move inside as I would like). I asked for support but still do not answer me. Can anyone give me a hint? Thank you

  2. #2
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,450
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    In theory you have nothing to do, the HTML5 exporter will automatically install. Right click on Clickteam Fusion 2.5 in the product list in Steam, and then click the DLC tab, you should see the HTML5 DLC and its Installation status.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)HTML5 Export Module (Steam)

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Yves View Post
    In theory you have nothing to do, the HTML5 exporter will automatically install. Right click on Clickteam Fusion 2.5 in the product list in Steam, and then click the DLC tab, you should see the HTML5 DLC and its Installation status.
    Mhhh..thanks Yves for your directions but where do I find the export form? I'm sorry, I haven't used Multimedia Fusion in years and I have to remember some passages...
    I attached 3 screenshots. Can you tell me if you see something wrong?

  4. #4
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,450
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ah, you have to select the HTML5 build type in the properties of the application.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)HTML5 Export Module (Steam)

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Yves View Post
    Ah, you have to select the HTML5 build type in the properties of the application.
    Ok, I solve it. Thank you.
    Anyway...I miss VITALIZE!
    Who remembers?

Similar Threads

  1. I hope I am just stupid, HTML5 exporter not showing pictures...
    By Chris_D in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 7
    Last Post: 29th February 2016, 07:12 PM
  2. OK Stupid Question I am sure...
    By Kimera in forum Hardware Accelerated Runtime
    Replies: 2
    Last Post: 1st February 2011, 03:41 PM
  3. another stupid question - set look dir to X, Y pos
    By integrality in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 9th January 2008, 03:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •