User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: No title for executable?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)
    elvisish's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    710
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    No title for executable?

    Any ideas how to get an executable to show the game title in the Start Menu?



    I'm not sure why it isn't showing, it should do this by default?

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export Module
    Janette5's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Western Cape, SA
    Posts
    557
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If you build it through install creator and then install it onto your computer using the built installation file - then it installs the game and creates the necessary icons for you.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)
    elvisish's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    710
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Janette5 View Post
    If you build it through install creator and then install it onto your computer using the built installation file - then it installs the game and creates the necessary icons for you.
    This is for Steam, I've just built an exe and tried to make a shortcut from the game installed via Steam, the name should be embedded in the file, shouldn't it?

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleMac Export Module
    dsilvers's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Boston, MA
    Posts
    573
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You have to name it on the Steamworks website.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)
    elvisish's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    710
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by dsilvers View Post
    You have to name it on the Steamworks website.
    I have done, as far as I know, which section are you referring to?

    EDIT: It has no name when I add to Start Menu from build.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleMac Export Module
    dsilvers's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Boston, MA
    Posts
    573
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instead of on Steamworks then, but in Fusion itself, have you given the application a name in its app properties > About section?

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)
    elvisish's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    710
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by dsilvers View Post
    Instead of on Steamworks then, but in Fusion itself, have you given the application a name in its app properties > About section?
    Yeah, it's in there. I can't imagine what would be causing the exe to build without a title, I'm surprised Windows even displayed it like this.

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Volnaiskra's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    www.sprykegame.com
    Posts
    2,306
    Mentioned
    94 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You've probably checked this already, but is this field empty?


  9. #9
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)
    elvisish's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    710
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Volnaiskra View Post
    You've probably checked this already, but is this field empty?

    Yeah, that's the first field I filled in back when I started the project, thanks. It's so odd it won't build with a title!

  10. #10
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)
    elvisish's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    710
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Yves any suggestions why the executable’s title would be missing?

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Executable to ROM file?
    By Zerghunter666 in forum Fusion 2.5
    Replies: 2
    Last Post: 26th May 2017, 11:35 PM
  2. Mac executable doesn't run on my Mac
    By MTCMusic in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 24th July 2012, 09:10 AM
  3. Why is HWA its own executable
    By MechatheSlag in forum Hardware Accelerated Runtime
    Replies: 5
    Last Post: 21st February 2009, 07:09 PM
  4. executable problem
    By Spikeman in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 6th December 2008, 09:32 AM
  5. exécutable jar
    By reivilo in forum Install Creator and Patch Maker
    Replies: 4
    Last Post: 21st February 2007, 09:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •