User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Build and Run issue

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    janpier's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    116
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Build and Run issue

    sorry, but I can't test the game with the "build and run" option, these windows come out, I entered the code and tried it in different ways, but it never starts. Where am I doing wrong??DesktopScreenstho_191204_1330207.jpgDesktopScreenstho_191204_1327447.jpgDesktopScreenstho_191204_1329050.jpg

  2. #2
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,420
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    I've moved this post to a new thread, you shouldn't post new issues in an existing thread that talks about something totally different.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    janpier's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    116
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorry, I saw you talking about "build and run" and automatically asked the question, in fact after I wanted to delete it, but I can't find the way

  4. #4
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,420
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Did you select the "Run over Wifi" option in the HTML5 properties of the application? This option allows you to run your application on another device connected to your network. If you want to run the application on your machine, unselect it.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    janpier's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    116
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I tried also without this option and it gives me that white window, I have tried also with other options, but nothing

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 MaciOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    TGeorgeMihai's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    134
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    For PC you can try the following:

    1) Install Xampp
    2) Open it and start the Apache services
    3) Export your game inside <installation directory>/xampp/htdocs
    4) Open your game in browser from http://localhost/<game folder> (representing the "htdocs" as root)

    You practically have a local server. You can also run PHP and MySQL.

    For mobile, maybe you need to add an Firewall exception (Construct had a similar requirement)

  7. #7
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,420
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quote Originally Posted by janpier View Post
    I tried also without this option and it gives me that white window, I have tried also with other options, but nothing
    The white window is not normal. Does this happen even with a fresh app with a single Active object?No need to change any HTML5 option, create a new app, insert an active object, click Build & Run, enter the project name and a folder name and click OK, that should be enough. If you still get a white window, maybe your firewall has blocked Fusion? (Fusion runs as server for the test web page) Try to add an exception for Fusion in your firewall.

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    janpier's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    116
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hi, thanks George, I was thinking of xampp. Fusion was already allowed by the firewall, even disabling the firewall does not work, creating an app from scratch appears only a blue window (already seen in other tests). only an old app works, starting index.html with Edge. I tried it without antivirus and setting another search engine as default, but nothing

Similar Threads

  1. iAD issue with Build 284.10 & Fix
    By Power2r in forum iOS Export Module 2.5
    Replies: 4
    Last Post: 18th June 2015, 03:22 AM
  2. Build Failed issue
    By Alejandro in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 11
    Last Post: 14th August 2014, 09:24 AM
  3. Platform issue (especially in swf build)
    By brett in forum File Archive
    Replies: 3
    Last Post: 1st November 2011, 06:16 PM
  4. [Bug Report] Build 248 compatibility issue
    By MattEsch in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 20
    Last Post: 11th August 2008, 06:22 PM
  5. switching build issue
    By integrality in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 10th December 2006, 03:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •