User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Android list and button fonts arenít showing correctly

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    ratty's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,138
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Android list and button fonts arenít showing correctly

    This is my first Android built app Iím hoping thereís a simple answer. Buttons are showing text but color and size is ignored. The list object is only showing a flat horizontal line instead of text. How do I fix this?

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,359
    Mentioned
    218 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    do you have use system color in the objects above mentioned check, and also use system font for text object in android properties?

    if so uncheck both and then you will be able to set fonts and colors
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    ratty's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,138
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Fernando View Post
    do you have use system color in the objects above mentioned check, and also use system font for text object in android properties?

    if so uncheck both and then you will be able to set fonts and colors
    Thanks for the quick reply. Doing that fixes the colors for the List object but not font size, and fixes font size for the Button object but not the colors. Strange.

    Anything else I can try?

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6,359
    Mentioned
    218 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    seems to be working here
    Attached files Attached files
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

Similar Threads

  1. Why my Clouds move aren't functionnal correctly?
    By BackStaged in forum Fusion 2.5
    Replies: 7
    Last Post: 3rd November 2014, 08:47 AM
  2. Stopwatch timer not showing correctly?
    By Perry in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 13th May 2014, 03:41 AM
  3. Back button doesn't work correctly
    By AndyH in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 11th May 2013, 10:10 AM
  4. Layers not showing correctly on iPhone
    By Stefan in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 10th May 2012, 12:26 AM
  5. Beta 20 - Button bitmap not correctly displayed
    By Fernando in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 7th March 2012, 11:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •