User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Urgent help []sprites disappearing[] layers not working

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    24
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation Urgent help []sprites disappearing[] layers not working

    Hello there, I am having a problem with some Sprites disappearing when loading the Game. It's been bothering me for almost a day now, and I have NO clue as to what went wrong. The Perspective Objects doesn't appear in Layer 4, and the Level Names won't appear in Layer 5. I have upload the file here, if anyone could enlighten me as to what is going on I would be EXTREMELY grateful. Thanks.

    Here's the MFA

    http://www.filedropper.com/yazisodys...letehelpplease

  2. #2
    Clicker

    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)

    Join Date
    May 2015
    Posts
    135
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can't download the file right now, but how many objects are in your frame? You may need to click on the frame, go to frame properties, runtime options, and raise the number of objects above the default 1000.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    24
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey my Man, I recoded the entire thing... Now I have a New Problem mr. CuddlyGoose. Maybe you can help me. Whenever I compile the file into an exe. Level 2, when it loads the Robot Bunnies Blow up, and they shouldn't do that. However when I run the Application from MMF, it doesn't do that. Maybe I have the Compiler settings wrong or something? Can someone tell me the Best Compiler Settings to Compile the Application? Please. If you need the MFA Message me. It's Quite Big. So I have to send Via Email. please Help me This is very Urgent As the Final Level is Near Completion and I am almost ready to Ship and Sell. Thanks.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    24
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello, it's me again. I have another issue and this one has to do with something maybe being wrong with the build settings. Whenever I compile my game and go to the level select screen and select level 2, when level 2 loads up the Robot Bunnies for some reason all disappear. And the funny thing is whenever I just simply run the application from MMF 2.5 it doesn't happen. It only happens whenever I compile the thing. *yelps. If someone could please enlighten me on why my Robot Bunnies are disappearing please let me know. Here are some pictures of the situation...
    Images attachées Images attachées

Similar Threads

  1. Replies: 58
    Last Post: 31st August 2016, 03:38 PM
  2. urgent, in-app purchases not working?
    By SoftWarewolf in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 19
    Last Post: 21st September 2015, 07:10 PM
  3. GET is working?!? [URGENT PROBLEM]
    By StingRay in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 10
    Last Post: 20th May 2012, 08:20 AM
  4. Why is this? Disappearing layers windows 7 and XP?
    By KLiK-iT in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 19th April 2012, 03:02 PM
  5. working with layers
    By Chokito in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 3rd May 2011, 10:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •