User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: Mouse mechanic has suddenly stopped working properly (issue with group of events)

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Mouse mechanic has suddenly stopped working properly (issue with group of events)

    I set up in an application a mechanic where if you press a certain key, a mouse is released and you take control of it. The problem is this: I have put in multiple layers in this app and now it's not working properly. It seems that the first controls group of events won't deactivate even thou it says to do so in the code. I'm not sure if it's that or if the mouse is being created in the wrong layer, but I'm attaching the MFA so you can see for yourself what's going on. Any way to fix this? And for the record, I've done stuff like this before, and it usually worked, so I know SOMETHING's wrong.

    EDIT: I just tried it in a frame with only one layer. Didn’t work. I KNOW I got this working in this app before. I just don’t understand why it’s not working NOW.

    TestProto02.mfa

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UPDATE: Here's an MFA showing you what it's supposed to do.

    SampleMFA.mfa

Similar Threads

  1. Run Application/Frame Suddenly Stopped Working
    By JBoneCode in forum Fusion 2.5
    Replies: 1
    Last Post: 17th October 2017, 09:21 PM
  2. Fast loop suddenly stopped working
    By Zvoc47 in forum Fusion 2.5
    Replies: 1
    Last Post: 1st November 2016, 09:37 PM
  3. Replies: 11
    Last Post: 30th September 2015, 12:18 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 9th July 2015, 01:13 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 29th June 2014, 05:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •