User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Thread: Can't convert shader to DX11, bg sampler not working?

  1. #11
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)
    elvisish's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    775
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by defisym View Post
    I'm using the shader you provided in the .zip file, and obviously is not your custom version according to your video cause the shader's parameters are not the same.
    : (
    That's the confusing part, you should be seeing what I'm seeing if you loaded up that file unedited. Did you have any studiopolis shader in the Effects folder before?

  2. #12
    Clicker Install Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    defisym's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Asia
    Posts
    170
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by elvisish View Post
    Did you have any studiopolis shader in the Effects folder before?
    Nope, I didn't purchase it on CilckStore

    you should be seeing what I'm seeing if you loaded up that file unedited
    Maybe you attached the wrong file in .Zip :


  3. #13
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)
    elvisish's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    775
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by defisym View Post
    Nope, I didn't purchase it on CilckStore



    Maybe you attached the wrong file in .Zip :

    Thanks, I did Here's the correct version:correctstudiopolis.zip

    I still don't know why the old one works for you on d11, but anyways, here is the actual version myself and @fnkycoldmadeanr have been working on, this doesn't require a texture but rather uses the texture from the actual active object instead, which is much more convenient. How does it work for you in dx11?

  4. #14
    Clicker Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleiOS Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)
    elvisish's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    775
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks so much @fnkycoldmadeanr for getting this working after a lot of trial and error! Stud.zip

    Thanks also to @schrodinger for making the original!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Can someone please convert P3D shaders for DX11 ?
    By NaitorStudios in forum Shader Development
    Replies: 3
    Last Post: 24th May 2020, 04:35 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 5th April 2016, 04:55 AM
  3. Convert not working anymore
    By Perry in forum Fusion 2.5
    Replies: 1
    Last Post: 22nd February 2014, 03:28 PM
  4. Working on a shader - need some help
    By happygreenfrog in forum Shader Development
    Replies: 7
    Last Post: 5th July 2013, 08:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •