User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13

Thread: Load material from a Active?

  1. #11
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,842
    Mentioned
    261 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quote Originally Posted by warlords View Post
    Here is the mfa file: https://bornholmsenergy.com/crash/surface.mfa

    You can go to Surface and check "Load first image on Start" and uncheck it again some times. (frame 18 change picture) Go to code section and back to main frame and run it. It crash here at me!

    Plz let me know when downloading is finished, so I can remove it.
    I've checked the source code of the Surface object, the maximum number of images you can use in this object is 16, above 16 it overwrites some important data. The bug is in the image list editor that apparently ignores the maximum number of frames passed by the object when you import images from files, oops. I'll fix it. In the meantime you should delete your surface object and replace it by a new one with no more than 16 images.

  2. #12
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)
    warlords's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dk
    Posts
    533
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It was good that you saw my light code because I had problems with the light. I now have to make a tutorial about light in 3d with a lot of sliders so I can see what the light does. Also for some light other light sources kill ...

    Is it always load model you think? Should it be Start of frame load model!

    Thanks Yves : Nice to know.

  3. #13
    Clicker

    Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleFirefly 3D ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    pradeep's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    India
    Posts
    325
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Firefly Material Cache not load material from a Active object.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Load Material On Loop?!
    By Manuel in forum Firefly
    Replies: 2
    Last Post: 8th March 2018, 10:45 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 28th January 2018, 03:36 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 14th December 2016, 04:47 PM
  4. 3rd active pic wont load
    By StingRay in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 11
    Last Post: 27th February 2012, 10:58 AM
  5. Active pic load
    By mmf2 in forum File Archive
    Replies: 12
    Last Post: 29th June 2009, 02:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •