User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: remote launcher could not connect

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleUnicode Add-on
    arthurh's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    942
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question remote launcher could not connect

    Hi,
    with the last build (292.26), when i try to make ctrl+f8 to run an html5 app directly from fusion, i have a window that ask me to go to the address of html5launcher with my IP. when i give my Ip adress, it could not connect to it.
    Have you this problem too ?
    Thanks

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleUnicode Add-on
    arthurh's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    942
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hum...nobody ?

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleFirefly 3D ModuleInstall Creator Pro
    twister's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Pacific Northwest USA
    Posts
    369
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi, I guessing build 292.22 never produced that result for you? Are you on Steam? Im still on 292.22 and ctrl+f8 opens the save html5 project window, project name and project path.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleUnicode Add-on
    arthurh's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    942
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi twister,
    Thak you for your response.
    i have this windows too. But at last, it doesn't open a browser and ask me to go to "https://www.clickteam.com/html5launcher/index.html" with the IP it gave to me. When i enter this IP, it said that it couldn't access to this IP. So i can't test quickly anything...
    The only change i made is an internet box that i changed.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleFirefly 3D ModuleInstall Creator Pro
    twister's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Pacific Northwest USA
    Posts
    369
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeah that's different... I've never seen that before. I did a forum search and found html5launcer mentioned back in 2015. Maybe @Yves can help you.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleUnicode Add-on
    arthurh's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    942
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi,
    Thanks to Yves for the solution : i check "Run over wifi" option. Uncheck this solve the problem.
    Thank you twister to respond to me !
    Have a nice day !

Similar Threads

  1. What is best size for a Launcher Icon?
    By KLiK-iT in forum Android Export Module 2.5
    Replies: 11
    Last Post: 4th March 2016, 07:54 PM
  2. App launcher for android possible?
    By crayzorechos in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 5
    Last Post: 9th September 2014, 11:26 AM
  3. Any way on creating a launcher?
    By Sinclairian in forum Fusion 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 3rd August 2014, 05:18 PM
  4. Using MM2 as a 2-step launcher
    By cds1234 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 29th April 2014, 10:34 AM
  5. [Glitch] Launcher Icon
    By ProdigyX in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 3rd March 2012, 05:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •