User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: What? weird behavior. AppPath$ returns blank

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5Android Export Module

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    What? weird behavior. AppPath$ returns blank

    AppPath was working in mfa and suddenly it no longer works, returns blank
    Its bit of a critical bug, I cant save/load if AppPath cant be set.
    Create new blank mfa and AppPath works fine
    Its a bit frustrating to stop working on a project and be spending so much time trying to get AppPath$ to work
    All suggestions/ideas welcome.
    Its a big project I cant just abandon weeks of work

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5Android Export Module

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Update. Thankfully it is working now. I redownloaded the patch, reboot pc, reset app build destination to windows and rebuilt app. it is working now

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5Android Export Module

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    nope still misbehaving

    I spoke too soon. it is just weirding me out a bunch of weird behaviour
    Is it possible mfas get corrupt and start doing random things?
    Events set to run at start of frame no longer run.
    Lines that have debug test sent to a text boxare not run
    Debug text from previous event lines (events that dont exist any more) are sending debug text. Loops are gone from the editor (cant find them) but they still run
    It seems to be misbehaving

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5Fusion 2.5+ DLC

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    273
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    try on an other computer or post it here if it is possible for you

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    piscesdreams's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    United States
    Posts
    1,025
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    When you created a new MFA to test AppPath$, was that inside the same directory as your MFA that stopped working? Or was it just something like C: or the Desktop?

    What kind of events is not running at Start of Frame?

    Are the loops perhaps in behaviors/global event editor instead of the event sheet? Probably the easiest way is to right-click and open all groups, then sort by the Special object to narrow down events using it, including loop events.

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5Android Export Module

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0. I ran overnight full virus scan and pc cleanup and rebooted
    1. try on another pc is a good idea, will try to install cf elsewhere when i get the time
    2. I created the test mfa and saved it to another (different) directory. Im aware sometimes apppath wont work if the mfa isnt saved
    3. no behaviors, im still to learn when is best to use behaviors. any opinion is appreciated. the order of events can have impact, is debugging with behaviours might get tricky?
    only 4 events are in global events. most events are in main playing frame
    4. I right clicked and 'open all groups' Then column highlight special conditions.
    I found the save loop, ty

    I think that you cant send debug text on start of frame, maybe the ui isnt loaded yet?

    It looks like its running ok, thanks for the reply and comments

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    piscesdreams's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    United States
    Posts
    1,025
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'd be curious to know if you're testing AppPath$ in a directory that may be protected, and what permissions your app has.

    Do you mean debug text to like an alterable/global string in the Fusion debugger? Or do you have strings loading debug text?

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 12th February 2018, 09:17 PM
  2. Weird behavior in event
    By Kentronisk in forum Fusion 2.5
    Replies: 3
    Last Post: 24th February 2015, 04:33 AM
  3. Really weird animation behavior
    By J3sseM in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 11
    Last Post: 12th April 2013, 10:50 AM
  4. 256 R34 Behavior Bug : Object is not created but its behavior runs anyways
    By Shmuper in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 8
    Last Post: 2nd March 2013, 07:15 AM
  5. [BUG] Very weird behavior
    By Bruto in forum File Archive
    Replies: 4
    Last Post: 8th February 2008, 08:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •