User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12

Thread: WebView2 JavaScript doesn't work when page is remotely loaded

  1. #11
    Clicker

    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)

    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    67
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Too late to edit my last message...

    If you remove the calls to CallFunctionString$ it does show the alert on the second page, but how else can I trigger a JS function call when the page is done loading?

    * WebView2: On Load complete
    Log : Add line "Load Complete " + GetNavigateURL$( "WebView2" )
    the timer : Fire event "CheckResponse" after 01''-00

    * On timer event "CheckResponse"
    Special : Set Response to CallFunctionString$( "WebView2", "GetResponse", "result" )
    Log : Add line "Response: " + Response

    This should log out a line line "Response: result test" in the List box but the result is instead "Response:" -- blank string.

    If the JS was invalid I'd expect the On Error condition of the WebView2 to be triggered, but it doesn't seem to be. So I'm at a loss at to what is causing these JS function calls to not work, and why attempting to use CallFunctionString$ causes the built-in JS to not load.

  2. #12
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7,060
    Mentioned
    298 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    i see. you are triggering the time event incorrectly,

    may you try this way and check

    * WebView2: On Load complete
    Log : Add line "Load Complete " + GetNavigateURL$( "WebView2" )


    * WebView2: On Load complete
    + GetCurrentURL$( "WebView2" ) = "https://www.stonenotes.com/test-thanks.php"
    the timer : Fire event "CheckResponse" after 01''-00
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 24th October 2017, 07:32 PM
  2. calling a function FROM page javascript
    By Chokito in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 1
    Last Post: 28th March 2014, 05:01 AM
  3. Create object "from a loaded application"...how does this work?
    By Warmachine in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 20th March 2014, 07:00 AM
  4. BETA 23: Virtual width & layer wrapping not even remotely working XD
    By DistantJ in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 2
    Last Post: 25th March 2012, 03:48 PM
  5. ActiveX IE Browser page loaded
    By crugh in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 23rd October 2007, 01:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •