User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Page Break inside a String Object?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export Module
    WhatPixelYouOn's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Page Break inside a String Object?

    Hi all,

    I was creating page breaks, or new lines, inside a string object's Settings property earlier in my project. I can't figure out how I was doing it though... I've tried holding ctrl/shift/alt while pressing Enter but nothing works, it's just closing the properties box when I press Enter. I was able to do this awhile ago, as there's evidence inside other strings in my project, I just can't remember how it was done. Any ideas?

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export Module
    WhatPixelYouOn's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've tried copy/pasting from notepad with the formatting that I want, but having 1 new line in notepad creates 2 new lines in Fusion's String object for some reason.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export Module
    WhatPixelYouOn's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apologies for posting again and again, but I can't find the edit post button?

    I've found that copying from notepad is hit or miss? I can't figure out what is causing it, but some sentences I'm writing in notepad are being copied with the news lines correctly, while other are not, those having 2 lines in Fusion but 1 in notepad. Everything is being done the same... Is the string object just buggy?

  4. #4
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleSWF Export ModuleFirefly 3D ModuleInstall Creator Pro

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    554
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Not surre this is what you want : in the expression editor, if you type this :
    "test eric" + NewLine$ + "test 2 eric"

    test eric and test 2 eric will appear on separate lines. The operator NewLine$ is used for this.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleiOS Export Module
    WhatPixelYouOn's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you, I never knew about NewLine$

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12th October 2016, 02:44 PM
  2. web page inside app
    By mnovoa in forum iOS Export Module 2.5
    Replies: 31
    Last Post: 10th June 2016, 08:07 PM
  3. Beta 28 -- Double spaces in string cause line break
    By Jeff in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 17th May 2012, 05:36 PM
  4. Displaying a web page inside an .swf
    By Jason in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 15
    Last Post: 20th June 2010, 09:15 PM
  5. Example how to find text inside a web page
    By Fernando in forum File Archive
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2009, 02:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •