User Tag List

Page 75 of 98 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 ... LastLast
Results 741 to 750 of 972

Thread: Build 293.10 - Release version

  1. #741
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    bybyblue's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Alpha Channel Bug (D3D11)

    BUG:

    The alpha channel of sprites get broken(removed?) when resizing the Window Frame while in Direct3D 11. This bug does not occur in other Display Modes.

    D3D11_BuggedAlphaChannels.mfa

  2. #742
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export Module

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    119
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I solve with text rect object and a little bit of math, but i think It can be really usefull change the alingments in runtime!
    If you wanna i send you my exemple tonight cause now im outside

  3. #743
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export Module

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    119
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @SirEatAlot

    I make sometingh wrong, but the last message is for you

  4. #744
    Forum Moderator Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleFirefly 3D Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Mac Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    NaitorStudios's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    1,480
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Would be nice to be able to use middle mouse button to pan on image editor, been missing this, I remember this was added to a few other places not long ago

  5. #745
    Clicker

    Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Killeen, TEXAS
    Posts
    1,155
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by NaitorStudios View Post
    Would be cool if we could get the total amount of backdrops, included on frame editor and pasted (if these are counted separately, it should be 2 expressions)
    Might be useful for level editors and to debug in case backdrops stop showing.
    question regarding this, because i found this was occuring; add backdrop - destroy object; i would have thought this was not contributing to any overhead - is it? i dont really know why theres a limit on it, unless it is having some sort of overhead.

  6. #746
    Forum Moderator Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleFirefly 3D Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Mac Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    NaitorStudios's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    1,480
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Add backdrop and destorying the active does help with performance, cause Actives have a lot of stuff going on (although they are very optimized nowadays)
    But, you have to keep in mind that there are two object limits, both share the same threshold (set on frame properties)
    Backdrops will not increase the "general" object limit, but it will take from the "backdrop" object limit.

    Creating backdrops and destroying actives can be a bit intensive if done multiple times at once tho.

  7. #747
    Forum Moderator Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleFirefly 3D Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Mac Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    NaitorStudios's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    1,480
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Been having the oddest issue while porting DX11 shaders...
    I'm trying to port ColorWheel, part of the Color Picker pack,for some reason alpha isn't working on the premultiplied version.
    So I tried debugging it by displaying the alpha channel as RGB and it shows a perfectly good alpha channel texture.
    I can't Demultiply and Multiply at the end cause there's no texture at all, it's all generated by math.

    I THINK premultiplied DX11 causes an issue when the alpha value is outside the range of 0.0 to 1.0...
    I don't have any idea on how to solve it.
    Maybe this is a bug on the premultiplied DX11 routine?

  8. #748
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLC

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    UK
    Posts
    1,535
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by NaitorStudios View Post
    I THINK premultiplied DX11 causes an issue when the alpha value is outside the range of 0.0 to 1.0...
    I don't have any idea on how to solve it.
    If that is the problem, the "clamp(x, min, max)" function might be what you need (or perhaps even "clip(x)").
    https://docs.microsoft.com/en-us/win...ics-hlsl-clamp

  9. #749
    Forum Moderator Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleFirefly 3D Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Mac Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    NaitorStudios's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    1,480
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've tried clamp, min & max, clip, saturate, normalize... Nothing works.
    If I return the alpha channel as RGB after any of these, it still looks the same (which looks completely fine), but checking with if conditions I can see that it's now in the proper range.
    But still, it refuses to work, it kinda of affects the alpha of the final result a bit, but a lot less than it should.

  10. #750
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleFirefly 3D Module

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    594
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't know if anyone else would care about this but I would like to be able to manually set the hotspot wherever I want when importing images, not only the options "Top-left, Bottom-right" etc.

Page 75 of 98 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 ... LastLast

Similar Threads

  1. Build 292.11 - Beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 63
    Last Post: 30th August 2019, 05:16 PM
  2. Build 288.0 - Beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 43
    Last Post: 25th February 2017, 07:21 PM
  3. Build 287.1 - beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 21
    Last Post: 23rd July 2016, 03:40 PM
  4. Build 285.1 - Beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 122
    Last Post: 8th April 2016, 09:21 PM
  5. Build 284.2 - beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 89
    Last Post: 17th April 2015, 05:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •