User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Thread: Active system box won't work on iphones

  1. #11
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    554
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Fernando View Post
    Not trace from your implementation, which i will need a small mfa (only the load game frame, not link inside but keep the rest) to understand what you do in your application regarding the ASB.

    i turn back to my local test here using ASB and they are Ok in iPad so need this mfa from you

    here is a video from my test, most of the object are ASB, buttons and scrolling backgrounds

    https://drive.google.com/file/d/1MI-...ew?usp=sharing
    If I'm understanding correctly, you want me to send you a small version of just a few of the frames of the game. Is that correct? If so, here's a link to a pared down mfa:
    https://www.dropbox.com/s/actenduwqr...0TEST.mfa?dl=0
    Does that work?

  2. #12
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7,302
    Mentioned
    298 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Thanks this is what i want.

    Just check something in this button you have

    // * submit clicked
    // + submit is visible
    // Get object : Add POST data "email" = Edittext$( "Edit Box teacher email" )
    // Get object : Add POST data "password" = Edittext$( "password" )
    // Get object : Get URL Edittext$( "Edit Box Script URL" )
    // searching : Reappear
    // searching : Flash during 01''-00

    i will check why is this not working meanwhile

    make a new event line from this original (deactivate the original)

    and make the new one

    // * submit clicked
    // Get object : Add POST data "email" = Edittext$( "Edit Box teacher email" )
    // Get object : Add POST data "password" = Edittext$( "password" )
    // Get object : Get URL Edittext$( "Edit Box Script URL" )
    // searching : Reappear
    // searching : Flash during 01''-00

    without checking if button is visible

    test and let me know if it works for you there.

    ========================

    change this for all your buttons and test
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  3. #13
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    554
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi Fernando,
    The button to start the game from the title page wasn't even working on the iPhones I tried and it also uses the "if visible" condition. Are you seeing that work now? I have that in place to prevent accidental clicks. I've noticed in HTML5 that clicking an ASB on one frame will often trigger a click on an ASB on the next frame, so the "if visible" condition prevents that from happening. Why would an "if visible" condition cause the event to not work on some iPhones? Also, I don't have an iPhone so I have to borrow one to test. The program works great on my iPad though....

  4. #14
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7,302
    Mentioned
    298 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Building here your mfa work flawless in all my Apple devices iPad Air 2 (14.4.5) and iPhone 5s (12.5.5) but using your link No, so make some local testing here and let you know.


    ======================================

    @brett i upload your mfa built as single file to my server and here is the link please test and let me know.

    http://www.g2f2media.com/TestCell/
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  5. #15
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    554
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi Fernando,
    Did you change any of the programming, or did you publish exactly what I sent? I'm wondering if the issue has something to do with cached files on Cloudflare... Would iPhones be caching old versions more than other devices?

  6. #16
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7,302
    Mentioned
    298 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    @breet is exactly what you sent me and build the MFA as single file, and developer mode.

    Not sure but your MFA in localhost mode, local server and my web service seems to work OK.

    What i notice from your server is that sometimes iPad mentioned to have problem to connect to it.

    so maybe this is causing some kind of conflict? Actually no a clue, i strongly recommend you to search in internet if anyone had similar issue.

    Does my link work OK?

    i am attaching here your MFA built with 293.10 and the one posted in my website

    please compare to the one you build there.
    Attached files Attached files
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  7. #17
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    554
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks Fernando,
    Yes, your link works well. I'm still not sure what's going on, but thanks for your efforts. I'll try to post here if I figure it out. Thanks!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Rich Text in Active System Box, Is it possible? Paid work request
    By brett in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 0
    Last Post: 24th July 2016, 02:55 PM
  2. Sound does not work on iPhones
    By Muller in forum HTML5 Export Module 2.5
    Replies: 6
    Last Post: 6th July 2015, 03:12 AM
  3. Active System Box doesn't work with Drag & Drop movement on iOS device - Beta6
    By AyreGuitar in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 7th May 2012, 07:05 AM
  4. do active system boxes work in flash?
    By BrashMonkey in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 12th July 2010, 03:10 PM
  5. Active system box transparency doesnt work.
    By Clicktastic in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 21st July 2006, 10:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •