User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Help! Multiple sets of gjobal values in debugger?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)

    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Help! Multiple sets of gjobal values in debugger?

    Why do I have multiple sets of my global values in my debugger window?

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5Fusion 2.5+ DLC

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    497
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can you post a picture?

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)

    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by fredetmumu View Post
    can you post a picture?
    Also, the last value I#9, I have no idea what it is.
    Images attachées Images attachées

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)

    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, lol I got super freaked out since I was in the middle of making my own animation engine and managed to crash the program for the first time.

    I narrowed it down to the culprit, "Global Value I" was something from an old system that no longer is needed.
    However I don't know why the values get duplicated still.

    In case anyone is interested, here is the faulty code:
    Images attachées Images attachées

  5. #5
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    14,384
    Mentioned
    279 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Weird, looks like a bug but I can't reproduce it....

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)

    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If I put the object in an empty file, debugger shows this:

    Do you want the test file?
    Images attachées Images attachées

  7. #7
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    14,384
    Mentioned
    279 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yes, if you can upload an that shows the problem, that would be great.

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)

    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here you go!
    Attached files Attached files

  9. #9
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)

    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh crap, that actually doesn't contain a problem sorry.

    I'm going to have to get back to you on this one later.

Similar Threads

  1. Tile Map object example: Multiple tile sets per layer
    By happygreenfrog in forum File Archive
    Replies: 0
    Last Post: 2nd January 2014, 09:24 PM
  2. Removing blank values from the debugger?
    By TheSynapse in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 10th April 2012, 02:14 PM
  3. Multiple Values?
    By Atom in forum OpenGL
    Replies: 2
    Last Post: 1st August 2010, 06:28 AM
  4. Sum (multiple alt values, multiple objects)
    By Melvin in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 20th April 2007, 02:00 AM
  5. Debugger glitch with global values
    By Corentin in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 27th February 2007, 06:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •