User Tag List

Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 61 to 70 of 70

Thread: Build 294.2 - Beta version

  1. #61
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Volnaiskra's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    www.sprykegame.com
    Posts
    3,090
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've already used the Export To Text feature a fair bit. It's wonderful - a real life saver when you need to compare different MFAs. Not a big deal, but it seems to be missing one piece of information: which folder an object is stored in (in the Object Window & Workspace Toolbar).

  2. #62
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Volnaiskra's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    www.sprykegame.com
    Posts
    3,090
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...also the list of qualifiers (including their indices) used by the application would be useful

  3. #63
    Clicker Install Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Darkhog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    /dev/null
    Posts
    490
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Not Fusion-related, but may be a problem for you when the Steam Beta is released. There's a bug in the recent Steam client that makes you unable to select a beta version of a game - after you close the properties window, it just reverts back to the "regular" build.

  4. #64
    Clickteam Clickteam
    Fernando's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7,499
    Mentioned
    298 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Yos View Post
    Thanks Fernando for the quick response and solution. The object works great, much appreciated!

    One minor issue to report:
    The object is registered as Windows object. In the 'Create New Object' windows, it is hidden when checking the Android checkbox.
    Thanks for the Info!
    Regards,


    Fernando Vivolo

    ... new things are coming ...

  5. #65
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleXNA Export Module
    Dobermann's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    France
    Posts
    1,069
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Yves View Post
    I can't reproduce this, could you post an example and exact instructions to reproduce it please?

    Note: if you delete values and add new ones, the new ones will probably get the same indexes as the ones that have been deleted, so if existing events use these deleted values, they'll show the new ones. This is normal as values are referenced by index in the event editor. I'm not sure you're talking about adding new events (the thing I can't reproduce) or existing events.
    Le problème que j'ai rencontré c'est que dans un objet, j'ai supprimé des global values non utilisées, puis j'ai voulu ajouter de nouvelles global values comme on peut voir a la fin. Mais dans l'event editor, chaque fois que je dis par exemple "Add 1 to alterable value Z" l'editor va m'afficher "Add 1 to alterable value B", et tous les values affichées dans l'event editor vont être désordonnées et afficher le mauvais nom de variable. Jusqu'à ce que je remette toutes les variables dans le bon ordre selon leur index. Je vais essayer de faire un MFA.

  6. #66
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    14,640
    Mentioned
    279 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Dobermann View Post
    Le problème que j'ai rencontré c'est que dans un objet, j'ai supprimé des global values non utilisées, puis j'ai voulu ajouter de nouvelles global values comme on peut voir a la fin. Mais dans l'event editor, chaque fois que je dis par exemple "Add 1 to alterable value Z" l'editor va m'afficher "Add 1 to alterable value B", et tous les values affichées dans l'event editor vont être désordonnées et afficher le mauvais nom de variable. Jusqu'à ce que je remette toutes les variables dans le bon ordre selon leur index. Je vais essayer de faire un MFA.
    Pas la peine? En fait j'ai fait une deuxième réponse juste derrière disant que je pouvais le reproduire. En fait j'ai été perturbé par l'emploi du mot "global value", du coup je cherchais dans les global values et pas dans les alterable values. C'est corrigé, je vais poster la nouvelle version.

  7. #67
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleXNA Export Module
    Dobermann's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    France
    Posts
    1,069
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Yves View Post
    Pas la peine? En fait j'ai fait une deuxième réponse juste derrière disant que je pouvais le reproduire. En fait j'ai été perturbé par l'emploi du mot "global value", du coup je cherchais dans les global values et pas dans les alterable values. C'est corrigé, je vais poster la nouvelle version.
    Ah oui désolé je me suis mélangé ! Super si le bug est trouvé et corrigé

  8. #68
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you for update, Clickteam!

    I have one problem.
    Is it possible to add Alterable values from the properties panel to the official Array object?
    as something like this would be very useful for optimizing project.
    Do you have plans to add this feature?

    Alterable values allow me to better compare other data.
    I can only compare multiple identical arrays by fixed value now.
    This is very complicated

  9. #69
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    14,640
    Mentioned
    279 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quote Originally Posted by JustBeZou View Post
    Thank you for update, Clickteam!

    I have one problem.
    Is it possible to add Alterable values from the properties panel to the official Array object?
    as something like this would be very useful for optimizing project.
    Do you have plans to add this feature?

    Alterable values allow me to better compare other data.
    I can only compare multiple identical arrays by fixed value now.
    This is very complicated
    I'll add this to the wish list but it won't be in the build 294. Though if you just want to differentiate multiple array objects maybe you can use the new Instance Value property?

  10. #70
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oh, Thanks. I will try to use Instance Value

Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7

Similar Threads

  1. Build 292.11 - Beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 63
    Last Post: 30th August 2019, 05:16 PM
  2. Build 287.4 - Beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 17
    Last Post: 28th October 2016, 05:53 PM
  3. Build 287.3 - Beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 76
    Last Post: 24th October 2016, 11:44 PM
  4. Build 287.2 - beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 55
    Last Post: 27th September 2016, 08:21 AM
  5. Build 287.1 - beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 21
    Last Post: 23rd July 2016, 03:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •