User Tag List

Page 16 of 25 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 151 to 160 of 243

Thread: Build 294.4 - Beta version

  1. #151
    Clicker Install Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    defisym's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Asia
    Posts
    505
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Janette5 View Post
    Text being chopped off - on the words Red and Green - not sure if this is a bug or a setting (my zoom is at 100%).

    Attachment 31658
    Due to the font size.
    However, if set fusion font smaller, to make these just fit, other ui will be unreadable…

  2. #152
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export Module
    Janette5's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Western Cape, SA
    Posts
    1,209
    Mentioned
    199 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by defisym View Post
    Due to the font size.
    However, if set fusion font smaller, to make these just fit, other ui will be unreadable…
    Thanks - found the setting - Under Preferences - Workspace - there was a setting - "Add to font size" and it was set to 2. I changed it to 1 and now everything fits.

  3. #153
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    bybyblue's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BUG?: The NSelectedObjects Function doesn't behave as expected. It only returns a single instance of an object when multiple objects satisfy the new Pick Conditionals.

    Example MFA: PickMinMaxValueCountProblem.mfa


    While I'm uncertain if this behavior was intentional, ideally I'd want the total number of objects that meet the criteria and I would use the Pick Object at Random in combination if I wanted a single instance.


    -oh and now that I think about it is there any reason why we don't have an action to grab the lowest or highest value between selected instances to be used within an Expression?

  4. #154
    Forum Moderator Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleFirefly 3D Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Mac Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    NaitorStudios's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    1,337
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bybyblue pretty sure it's not intended to be used like that...
    Reason being that when you pick the object with the minimum value, it will pick a single object, if there's more than one with the same value, it will pick the one that was created first (or last, something like that)
    The reason the second approach works is because that won't be picking one of the objects with the minimum value, it will count all objects that have the same value, in this case, the minimum value.

  5. #155
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    bybyblue's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm aware of why the second method in my example file works. Just wasn't sure if Pick Object with minimum/maximum value was intended to function the way that it currently does. As it stands I find it's use to be funky. Makes things feel somewhat random coding wise.

  6. #156
    Forum Moderator Fusion 2.5 MacFusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleFirefly 3D Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Mac Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    NaitorStudios's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    1,337
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well, I guess it would be "Pick Objects with minimum/maximum value" or "Pick All Objects with minimum/maximum value" if it was for multiple objects, just like you can see on New Objects conditions.
    The name of stuff is usually a good hint, if you read it all, it shouldn't be confusing nor random.
    But I guess what makes you confused is that it says the name of the object instead of "object", which is kind of understandable, having the name there wasn't necessary.

  7. #157
    Clicker Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    Volnaiskra's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    www.sprykegame.com
    Posts
    3,010
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by bybyblue View Post
    BUG?: The NSelectedObjects Function doesn't behave as expected. It only returns a single instance of an object when multiple objects satisfy the new Pick Conditionals.

    Example MFA: PickMinMaxValueCountProblem.mfa


    While I'm uncertain if this behavior was intentional, ideally I'd want the total number of objects that meet the criteria and I would use the Pick Object at Random in combination if I wanted a single instance.
    I agree that Pick Object with minimum/maximum expression value would be more useful and intuitive if it selected all eligible objects. I can imagine many situations where I'd want to select all objects with a min/max value. But I can't imagine many situations where I'd want to select only one, semi-randomly. And as you point out, we would still have both options, by adding a Pick Object at Random condition. Whereas now we have just the one (in my opinion, less useful) option.

    As NaitorStudios mentioned, the name would need to change if this change were made. I think replacing Pick Object with minimum/maximum expression value with Object has minimum/maximum expression value would do the trick. The description would match the result, and by removing the word "pick" it would separate it from the other "pick" conditions which all choose a single object.


    -oh and now that I think about it is there any reason why we don't have an action to grab the lowest or highest value between selected instances to be used within an Expression?
    I can't think of a situation where a new action would accomplish something that the new condition doesn't already. But if you're talking about a new expression itself - something like minimumExpressionValue(>Object<, >Expression<) - then I think that could be useful for sure.

  8. #158
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro
    bybyblue's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Volnaiskra View Post
    I can't think of a situation where a new action would accomplish something that the new condition doesn't already. But if you're talking about a new expression itself - something like minimumExpressionValue(>Object<, >Expression<) - then I think that could be useful for sure.
    Ah yes, I meant Expression. Got my words mixed up. Max/MinValue(>Object<, >Expression/Variable<) would be insanely useful given that I would drastically cut down on Fastloops and or use of extensions.

  9. #159
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleXNA Export Module
    Dobermann's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    France
    Posts
    1,050
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALT + CTRL + Fill on a counter's frame will color every other frames of every counter except the one you used to fill all the frames of the counter.

  10. #160
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleXNA Export Module
    Dobermann's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    France
    Posts
    1,050
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mince, c'est tellement pas clair en anglais...
    En fait si je fais le ALT+CTRL+Fill sur une frame d'un compteur (ex. le 0), toutes les frames des autres compteurs vont être coloré, sauf la frame utilisée à la base (le 0).

Page 16 of 25 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast

Similar Threads

  1. Build 294.3 - Beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 53
    Last Post: 1st August 2022, 07:40 AM
  2. Build 292.12 - Beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 20
    Last Post: 5th September 2019, 07:46 PM
  3. Build 288.1 - beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 34
    Last Post: 7th March 2017, 07:21 AM
  4. Build 285.0 - beta version
    By Yves in forum Fusion 2.5
    Replies: 69
    Last Post: 12th September 2015, 11:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •