User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: INI Object not working?

  1. #1
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    INI Object not working?

    I just tried to make the ini object work, and it didn't. I tried to make the file path 'appdrive$ + appdir$ + "data/skillinfo.file"' and it worked before, but now it just doesn't work.

    What is really annoying is that I was working on a skill tree thing for my RPG and it wouldn't save. I'm gonna have to re-type it all after I know the problem.

    Or, does anyone know where I could find my file? It would be very helpful.

  2. #2
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    INI Object not working?

    I just tried to make the ini object work, and it didn't. I tried to make the file path 'appdrive$ + appdir$ + "data/skillinfo.file"' and it worked before, but now it just doesn't work.

    What is really annoying is that I was working on a skill tree thing for my RPG and it wouldn't save. I'm gonna have to re-type it all after I know the problem.

    Or, does anyone know where I could find my file? It would be very helpful.

  3. #3
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Canada
    Posts
    611
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: INI Object not working?

    INI Object work prettry fine.. first of all keep in mind that your application directory is where you saved your application file or your exe if its built.. which cannot be at the momment cause i doubt youve got the full version yet.

    As a test..

    1- Save your application file on your desktop.
    2- Create a "data" directory.
    3- use Appdrive$+Appdir$+"data/skillinfo.file"

    It should work fine..

  4. #4
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Canada
    Posts
    611
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: INI Object not working?

    INI Object work prettry fine.. first of all keep in mind that your application directory is where you saved your application file or your exe if its built.. which cannot be at the momment cause i doubt youve got the full version yet.

    As a test..

    1- Save your application file on your desktop.
    2- Create a "data" directory.
    3- use Appdrive$+Appdir$+"data/skillinfo.file"

    It should work fine..

  5. #5
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: INI Object not working?

    It didn't work. I tried to add more events to the thing to see if MMF just didn't like what I typed, but it didn't work.

    And yes, I do have the trial version.

    The ini object is not working in my 1.5 version either... Either I'm having horrible luck, or something in my system changed that I didn't know about.

  6. #6
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: INI Object not working?

    It didn't work. I tried to add more events to the thing to see if MMF just didn't like what I typed, but it didn't work.

    And yes, I do have the trial version.

    The ini object is not working in my 1.5 version either... Either I'm having horrible luck, or something in my system changed that I didn't know about.

  7. #7
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Canada
    Posts
    611
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: INI Object not working?


  8. #8
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Canada
    Posts
    611
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: INI Object not working?


  9. #9
    Forum Moderator Fusion 2.5 DeveloperHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    DavidN's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Boston, MA, USA
    Posts
    4,044
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: INI Object not working?

    The INI object's working fine for me, but I'm using "./file.file" instead of Appdrive$ + Appdir$.

  10. #10
    Forum Moderator Fusion 2.5 DeveloperHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export Module
    DavidN's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Boston, MA, USA
    Posts
    4,044
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: INI Object not working?

    The INI object's working fine for me, but I'm using "./file.file" instead of Appdrive$ + Appdir$.

Similar Threads

  1. Can't get GET object working on WP
    By MJK in forum XNA Export Module Version 2.0
    Replies: 15
    Last Post: 1st November 2012, 01:55 AM
  2. Get object not working in SWF
    By DT in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 5
    Last Post: 10th September 2012, 04:09 PM
  3. Encrypt Object not working
    By ToxicKiwiGames in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 9th June 2011, 06:48 PM
  4. Get object not working with Flash
    By Zoglu in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 17th May 2011, 11:05 PM
  5. Get object not working
    By gamefreak202 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 10
    Last Post: 26th November 2010, 12:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •