User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Big Blowfish BUG!

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    1,529
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Big Blowfish BUG!

    Hi Clickteam!
    I have noticed a big wierd Blowfish bug...
    In fusion chat, it have a "update" function that allows the player to see if the program is up-to-date.
    It works fine when u look at update ... But! if u first go to settings screen and then go back and check for updates it suddenly it sends, wrong encrypted "data" !!
    And then the Server doesnt undestand the data .. and do nothing <img src="/center/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

    --
    I dont know why, and the 2 Frames have Nothing common!
    No Global Values Nothing :P
    But! Settings frame has Blowfish object! (2)


    (Like the login frame have! hehe many blowfish <img src="/center/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> )

    --Thanks in advance!

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5Fusion 2.5+ DLC

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    903
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Big Blowfish BUG!

    Im using Blowfish for passwords in my server and havent encountered any crash. Are you sure you add the key before use decrypt etc? There is a bit silly system of setting and them selecting the key.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    1,529
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Big Blowfish BUG!

    Yes, i set encryption key before sending, as i say it works without have been in the settings frame, but if i've been there it wont work :S ... and yes.... it uses blowfish too
    --
    It doesnt crash, just dont working

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5Fusion 2.5+ DLC

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    903
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Big Blowfish BUG!

    I didnt want to post crash <img src="/center/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Sorry, I was out of my mind..

    Just Im not sure but what you are talking about it seems to me like typicall problem with setting blowfish.

    IMHO you are working with keys not well. I think you have to, at fist, use Add key. Then (I guess you use this)
    Send: EncryptString$( "Blowfish Object", "m45d!23Oqc" "TEXT" ).

    On the server side the same, just add key, and use Decrypt (key,client message).

    It really always worked for me, when I made some little mistake it behaved as you describe.

Similar Threads

  1. Blowfish bits
    By Tricolete in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 9th September 2010, 04:05 PM
  2. Blowfish - Delphi
    By Tricolete in forum Extension Development
    Replies: 2
    Last Post: 4th September 2010, 07:09 PM
  3. BlowFish Object
    By LWFX in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 21st March 2009, 10:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •