User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: problem with build 245?

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    israel
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    problem with build 245?

    this program work fine with mmf2dev build 244, but in build 245
    it dosen't work :-( .

    why ?
    Attached files Attached files

  2. #2
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module
    Francois's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Montpellier, France
    Posts
    6,920
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Re: problem with build 245?

    It works very well on my machine!

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export ModuleMac Export ModuleUnicode Add-on
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    JasonDarby's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Posts
    4,925
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Re: problem with build 245?

    Seems to put most of the flowers in the same place? But that might just be your code.

    Can you explain what the problem is?

    Jason

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    Anders's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Denmark, ┼rhus
    Posts
    3,455
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Re: problem with build 245?

    It did not work on my machine either.

    To make it work I did this:
    Remove the tick in the option box "Destroy if too far from frame" in the red dot and all the flowers. Otherwise your objects will end up outside the frame occasionally and MMF2 will automatically destroy the objects and then the random position will always end up to be 0,0 since the red dot was destroyed.

    Btw, if you want to support bigger screen resolutions you have to put in a really really big default window size at setting option.
    Even though you've set the frame to resize to screen size at start, my 1680x1050 screen only shows flowers at a small portion of the screen (since your window size is 1024x768)

  5. #5
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,320
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Re: problem with build 245?

    I confirm it works with the build 244 and doesn't work with the build 245 unless you uncheck the "destroy if too far" option. I'll try to see if the bug was in the build 244 (and was fixed in the build 245) or if it's a new issue in the build 245. I'll let you know.

  6. #6
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,320
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Re: problem with build 245?

    In the Start of frame condition, you do Set Frame Width to FrameWinXPos("window control") + Set Frame Height to FrameWinYPos("window control") (thanks to Francois who found it, I didn't even notice it lol).

    Why do you do that?

    The X,Y coordinates of the frame window are 0,0 because the frame window is the same size as the main window. So you are setting the size of the frame to 0,0. I don't even know why you see objects (probably because a null size is not a valid value for the frame size, so the frame is not resized).

    You don't see this problem in the build 244 because in the build 244 the limits of the "destroy if too far" option are not updated by the Set Frame Width/Height action. This bug has been fixed, and this reveals the bug in your application.


  7. #7
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    israel
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: problem with build 245?

    thank's i fix it and it's work...


Similar Threads

  1. build 257.11/12 problem
    By mcm85 in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 11th April 2013, 06:24 PM
  2. problem with build 252
    By brett in forum File Archive
    Replies: 1
    Last Post: 25th October 2011, 09:26 AM
  3. Problem with swf build
    By Drcooper in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 30th May 2011, 03:17 AM
  4. Build problem..
    By Flava in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 24th August 2006, 09:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •