User Tag List

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: [BUG]HWA and Pixel Object

  1. #1
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Texas
    Posts
    1,225
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    [BUG]HWA and Pixel Object

    In the new HWA beta version, the pixel object crashes the program whenever I use the 'get color at' function. I haven't tried any other functions of the object.

  2. #2
    Forum Moderator Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module
    Sphax's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Paris, France
    Posts
    4,454
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [BUG]HWA and Pixel Object

    This object, like a lot of others, is currently not compatible with the HWA. You should wait for the author convert this extension for HWA.

  3. #3
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Texas
    Posts
    1,225
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [BUG]HWA and Pixel Object

    I hope it gets updated fast, because this is the extension I'm using to check if someone has the right version of a video codec installed. (think about that one for a second...)

  4. #4
    Clicker Multimedia Fusion 2
    SEELE's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Terra australis incognito
    Posts
    1,916
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [BUG]HWA and Pixel Object

    WOW, you really are 'lazycoder'.

  5. #5
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Texas
    Posts
    1,225
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [BUG]HWA and Pixel Object

    Ummm... huh? How's that lazy? I thought it was rather ingenious.

    I just loaded the movie in the animation object, and use the pixel object to see if the color that is there matches the color that is in the movie. If it does, then they have a recent enough version. If not, then they don't, and all you can see is the background, in which case they will be given a link to the website, and will not be allowed to proceed.

    The problem with just trying to play the movie, is that it DOES play, it just won't show the video.

  6. #6
    Clicker Multimedia Fusion 2
    SEELE's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Terra australis incognito
    Posts
    1,916
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [BUG]HWA and Pixel Object

    It's lazy for so many reasons.


    ...The reason you hear the sound; but no video is displayed, is probably because your using a chunk based file, such as .AVI,

    chunk files store there audio and video information separately.
    .Avi(generally) = mpeg1 + mp3.

    most people can run mp3 but mayn't be able to run mpeg1.

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Turku, Finland
    Posts
    1,023
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [BUG]HWA and Pixel Object

    mayn't? That's something new.

  8. #8
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    www.dingdongstudios.co.nr
    Posts
    505
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [BUG]HWA and Pixel Object

    Bless, I think he's making up words But yes lazycoder, that is pretty cleaver

  9. #9
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Texas
    Posts
    1,225
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [BUG]HWA and Pixel Object

    Quote Originally Posted by dingdong
    Bless, I think he's making up words But yes lazycoder, that is pretty cleaver
    How did you know I was holding a cleaver in my hand?

    Actually, for my latest (and only) game, I'm going to have it just be the video in the .avi, and have the audio in a separate OGG file, that way it takes up less disk space.

    Quote Originally Posted by SEELE
    ...The reason you hear the sound; but no video is displayed, is probably because your using a chunk based file, such as .AVI,
    Yea I knew that, and that's exactly the problem. It doesn't bring up any sort of error message saying the codec isn't installed, it just says to itself "well what the heck! Let's play it anyways". And so the player'll not see the video.

  10. #10
    Clicker Multimedia Fusion 2
    SEELE's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Terra australis incognito
    Posts
    1,916
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [BUG]HWA and Pixel Object

    I have a plug-in to correct my spelling, and i suppose it though mayn't was a word (perhaps it's American or something)

    My Last English Report(I'm Luke):
    [miss Robbert's]

    Luke's hand writing has improved a lot this year, Revealing his inability to spell.
    :cool:



    When i say lazy, i mean 'Unprofessional' Instead you could have it check the user's reg or a system file to see if the correct driver's are present.

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. How would you move an object in straight line pixel by pixel from location to another
    By Tsun in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 22nd December 2012, 10:38 PM
  2. Bug Pixel Object
    By Patrice in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 11th December 2011, 07:13 PM
  3. Beta 11: Moving buttons Pixel by Pixel
    By Kisguri in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 2
    Last Post: 16th January 2011, 08:54 AM
  4. Pixel Object Bug?
    By McPhisto in forum Extension Development
    Replies: 10
    Last Post: 19th February 2007, 03:18 PM
  5. Pixel object bug?
    By Gabriel in forum File Archive
    Replies: 3
    Last Post: 7th February 2007, 02:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •