User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: ONU and HWA

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    269
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ONU and HWA

    Not sure if anyone reported this. One of my apps that I use the ONU sound object in crashes when I try to run it, some kind of conflict with ONU and HWA. Works fine in normal MMF2. This is version 1.00 of ONU though, I'm just now downloading the new version.

  2. #2
    No Products Registered

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    254
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: ONU and HWA

    I'll have a look at this. Is it just with Onu placed normally? I had no problems running Onu 1.04 in MMF2HWA. If you have an example file I can take a peek at send it my way at josh @ syntesis.org

  3. #3
    Clicker Multimedia Fusion 2

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    269
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: ONU and HWA

    Yeah, I tried it earlier with the newer 1.04, in Direct3d 8.0 it locks the program up, and Direct3d 9.0 it doesn't even start. (With version 1.00 it actually gave me an error message with D3D 9.0)

    Are you sure you set the graphic mode to a HWA mode first? I initially forgot to do that and thought "Hey cool it works!"

    let me know, and if it still works for you I'll send the file. I'm on dial-up so I'm not anxious to upload anything.

  4. #4
    No Products Registered

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    254
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: ONU and HWA

    Nope, everything still works for me in D3D9. I made sure about the hardware mode, too. :/

    I'll need to know specifics and your system specs too so I can pursue the problem

  5. #5
    Clicker Multimedia Fusion 2

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    269
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: ONU and HWA

    Ok, will do. My system is a custom built:

    NEO2 K8N motherboard
    AMD AthlonXP 1.8 Ghz
    512MB Corsair valueram
    GeForce 6800GT 256MB
    Audigy 2 Ti soundcard.

    I'll upload the file in a bit.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •