User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: can a button have more than one line of text?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    153
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    can a button have more than one line of text?

    can a button have more than one line of text?

    if it can, how do I do that?

    Dave

  2. #2
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    Tiles's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1,359
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: can a button have more than one line of text?

    Use Active Systembbox, and set it up as Button and Multiline

Similar Threads

  1. Sentence by sentence or line by line movement in Rich Text object?
    By ratty in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: 17th March 2013, 11:36 PM
  2. text over a button
    By iOSC in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 18
    Last Post: 25th April 2012, 01:15 PM
  3. Save text to ini in "iOs Multiple Line Object" more than one line!
    By iamjot in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 3
    Last Post: 1st February 2012, 02:16 PM
  4. Help Get specific line text
    By ASD in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 18th February 2010, 09:17 PM
  5. Help with getting line content from a text object
    By byo in forum Extension Developers Lobby
    Replies: 5
    Last Post: 4th March 2008, 12:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •