User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Vitalize problem

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    RickyRombo's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    3,167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Vitalize problem

    Is there any reason why this shouldn't work from the code? Or is it the game that's causing it?

    http://www.freewebtown.com/rickygaming/index4.html

    source code:
    Code:
     <OBJECT ID="Application.ccn" WIDTH=640 HEIGHT=480 type="application/x-cnc"
    CLASSID="CLSID:EB6D7E70-AAA9-40D9-BA05-F214089F2275"
    CODEBASE="http://www.clickteam.com/vitalize4/vitalize.cab#Version=4,0,247,6">
    <PARAM NAME="URL" VALUE="http://www.freewebtown.com/rickygaming/Application.ccn" />
    <PARAM NAME="ProgressBar" VALUE="5,50,2,120" />
    <PARAM NAME="ProgressBarColor" VALUE="255,0,0" />
    <PARAM NAME="ProgressBarBorderColor" VALUE="0,255,0" />
    <PARAM NAME="BackColor" VALUE="Backgroung Red,Backgroung Green,Backgroung Blue" />
    <EMBED TYPE="application/x-cnc"
    SRC="http://freewebtown.com/rickygaming/Application.ccn"
    checkversion="4,0,247,6"
    PLUGINSPAGE="http://www.clickteam.com/vitalize4/download.html"
    WIDTH=640
    HEIGHT=480>
    </EMBED>
    </OBJECT>
    Heres the mfa
    http://freewebtown.com/rickygaming/application.mfa

  2. #2
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    RickyRombo's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    3,167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Vitalize problem

    ... Has no one figured it out? It's a very straightforward question...

    (bump)

  3. #3
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    6,773
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Vitalize problem

    Moved to Vitalize Technical Support.

  4. #4
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    RickyRombo's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    3,167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Vitalize problem

    Lol, delete this one and use the other!

    sorry for the double

  5. #5
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module
    RickyRombo's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    3,167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Vitalize problem

    Any ways, I think I figured out my problem. The minimap extension isn't vitalized, is it? :cry:

Similar Threads

  1. Chrome App Problem using Vitalize
    By 8_bit_Nostalgia in forum Vitalize
    Replies: 7
    Last Post: 2nd October 2010, 12:21 AM
  2. Vitalize 3-4 problem
    By The_T_C_ in forum Vitalize
    Replies: 0
    Last Post: 5th September 2008, 02:24 AM
  3. Vitalize Extension Problem?
    By RickyRombo in forum Vitalize
    Replies: 0
    Last Post: 28th May 2008, 03:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •