User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: NVO - XML Load Bug

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 Developer

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    414
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    NVO - XML Load Bug

    Named Variable Object basically doesn't load anything in xml mode.

    I tested this by first having it save/load xml, and seeing if I could save and then read a variable. Could not.

    Then I only changed the parts that save/load to use ini instead. It worked.

    That's all. Not a big deal, but might want to at least remove that feature if it doesn't work.

    I'll just use ini.

  2. #2
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    379
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: NVO - XML Load Bug

    I'll look at it.

  3. #3
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    379
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: NVO - XML Load Bug

    Fixed and code sent to Yves.

  4. #4
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,084
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Re: NVO - XML Load Bug

    I've uploaded the new bonus pack :

    http://www.clickteam.com/testfiles/mmf2/MMF2ExtPack1.exe

    I'll update the official version if nobody reports specific problems.

  5. #5
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export Module
    Nifflas's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,613
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: NVO - XML Load Bug

    One problem I've had with the NVO is the ini exporter. If I e.g. set value hi_blah to 5, and export an ini file, the file will contain

    [hi]
    blah=
    blah#=5

    The first blah= of course represent the string that I didn't set. The problem with this is that as ini is a format that's supposed to be easy to read in a text editor, I'd be happiest if I could avoid "junk" content. Of course, as I now usually use the Ini++ object instead I rarely suffer from this, but I still think it would be useful to fix this. Perhaps an option to prevent values of 0 or strings of "" to be written to the ini.

  6. #6
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    379
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: NVO - XML Load Bug

    I can fix that as well to this release.

  7. #7
    Clickteam Clickteam

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    France
    Posts
    13,084
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Re: NVO - XML Load Bug

    Quick update that addresses this issue and has new "Item contains value" and "Item contains string" conditions :

    http://www.clickteam.com/testfiles/mmf2/MMF2ExtPack1.exe

Similar Threads

  1. Load MP3 from URL
    By Puff_N_Stuff in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 22nd July 2013, 05:11 PM
  2. MMF2 Won't Load
    By cds12345 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 22nd November 2011, 09:05 PM
  3. swf load swf ?
    By Johnny in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 2
    Last Post: 26th October 2010, 11:29 AM
  4. pic load
    By mmf2 in forum File Archive
    Replies: 9
    Last Post: 23rd June 2009, 03:07 PM
  5. Won't Load
    By Guitaristinmakin in forum Vitalize
    Replies: 8
    Last Post: 29th October 2008, 06:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •