User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Can you use 2 live receivers in one app?

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    485
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Can you use 2 live receivers in one app?

    I tried using 2 live receivers in one app, it worked, but when i exited the program, each time it would crash. When i removed the 2nd live receiver, it worked just fine.

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,824
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Re: Can you use 2 live receivers in one app?

    I will need to go try that.

    Why would you need 2 live receivers? It would seem you wouldn't need to use them at exactly the same time. You should be able to reduce it to one instance of the object.

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    485
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Can you use 2 live receivers in one app?

    No, your right, I am able to do that. I was more curious to see if you were able to have 2.

  4. #4
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export ModuleSWF Export Module
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Fusion 2.5+ DLC (Steam)HTML5 Export Module (Steam)SWF Export Module (Steam)Firefly 3D Module (Steam)
    Spryz's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Can you use 2 live receivers in one app?

    I have recently used 2 live receivers in one app, and at start of frame have them both gather data from my website, however the data gathered was the same from both even though they was both supposed to gather different data from the same page.
    Its best to have the 1 line reciever and allow it to gather the data 1 by 1.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    485
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Can you use 2 live receivers in one app?

    Yeah Spryz, the same thing with me, 1 by 1 does work better

Similar Threads

  1. Live Tweet
    By Fanotherpg in forum Click Convention
    Replies: 10
    Last Post: 4th September 2013, 02:17 PM
  2. Live Receiver
    By WindMagi in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2010, 07:59 PM
  3. Live Receiver
    By nivram in forum Extension Development
    Replies: 8
    Last Post: 29th August 2009, 05:56 AM
  4. Live Reciever
    By izac in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 33
    Last Post: 31st August 2008, 06:38 AM
  5. Live receiver, please Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    By Virtual in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 44
    Last Post: 28th April 2008, 04:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •