User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: More INI troubles...

  1. #1
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    More INI troubles...

    Hi there.

    I am having difficulty writing / retrieving information from my INI file when I run MMF2 Dev to test it. However, when I build an application and run it in admin mode it will happy read / write to the INI file.

    Is there an option that I have not selected in MMF or on Vista (yes Vista...grumble) that whilst testing the app in MMF it is not properly reading or writing.

    It is very frustrating having to build an app everytime I want to test my save game.

    Thanks once again for the help guys!!

  2. #2
    No Products Registered

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    1,141
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: More INI troubles...

    Where is the INI stored? If it's in the same directory as the application there should be no problems, but if it is in some protected folder the application needs administrator rights to modify it. I know that at least TGF placed INI's in the windows folder... Otherwise, running MMF as an administrator should give the application admin rights as well.

  3. #3
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: More INI troubles...

    it is stored in a sub folder.

    e.g.

    Application is in folder "App"

    INI is in folder "App/data"

    they both have modified writes so there should not be a problem or would u recommend just keeping them all in the same file as I do not like storing my INI's by default in the windows folder as I am running vista and it seems to be a pain.

  4. #4
    No Products Registered

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    1,141
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: More INI troubles...

    If they're in sub-folder of the application there shouldn't be any problem accessing them... I can't re-create the problem, so unfortunately I don't have any solution for it. Did you try running MMF as an administrator?

Similar Threads

  1. iOS 7 Troubles
    By Jaklar in forum iOS Export Module Version 2.0
    Replies: 9
    Last Post: 23rd November 2013, 12:47 AM
  2. Pmo troubles
    By Jibs in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 23rd December 2011, 10:37 PM
  3. Zip object troubles
    By bertus in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 22nd February 2010, 08:23 AM
  4. Moo troubles
    By Herbert in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 9th February 2010, 08:47 PM
  5. i am in big big troubles:(
    By piki in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 18
    Last Post: 25th June 2008, 11:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •