User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: A little bug in Expression Editor

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,090
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    A little bug in Expression Editor

    This isn't really important, but hopefully simple to fix.

    Open the Expression Editor to edit any existing event. There's a useless space character added after the end of the expression. Clickteam, can you remove this?

    When applying changes quickly I had to re-edit countless times, because the space character is easily marked with the mouse when clicking at the end of the expression and all following changes create a wrong result.

    Doesn't this happen to many users, am I simply too fast?

  2. #2
    Clicker Multimedia Fusion 2
    dragonguy's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    RULE BRITANNIA!
    Posts
    3,071
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: A little bug in Expression Editor

    There isn't actually a space character at the end, that is just how it shows up when it's selected in any program, it's microsoft's doing not clickteam's.

    I don't know why it automatically selects all of it while editing.

  3. #3
    No Products Registered

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    1,141
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: A little bug in Expression Editor

    It's not a space, it's the newline character.

  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 Developer

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    963
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: A little bug in Expression Editor

    Is there really any need for the expression editor to be multi-line anyway? In my opinion the MMF1.5 expression editor was a million times better than the new one. The new one has more glitches than improvements.

  5. #5
    No Products Registered

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    1,141
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: A little bug in Expression Editor

    It is a lot easier to work with really complex expressions since you can divide them over multiple lines, and adding newlines to strings is really easy now. The only real glitch I can see is the inability to use undo (ctrl+z).

  6. #6
    Clicker Fusion 2.5 Developer

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    963
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: A little bug in Expression Editor

    "The only real glitch I can see is the inability to use undo (ctrl+z)."

    That is a KILLER. I'm not a very accurate typer so i often make mistakes. Also, there is a glitch where you can VERY easily and unintentionally select the entire contents of the editor instead of just one word, then overwrite the entire expression. And you can't undo it. So you have to start the whole thing from scratch.

  7. #7
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export ModuleInstall Creator Pro

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,090
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: A little bug in Expression Editor

    A newline character? Always thought you need to press Ctrl-Enter to achieve this.

  8. #8
    Clicker Multimedia Fusion 2
    dragonguy's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    RULE BRITANNIA!
    Posts
    3,071
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: A little bug in Expression Editor

    Quote Originally Posted by Nick
    Also, there is a glitch where you can VERY easily and unintentionally select the entire contents of the editor instead of just one word, then overwrite the entire expression. And you can't undo it. So you have to start the whole thing from scratch.
    The cancel button is your friend.

  9. #9
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator Pro
    Fusion 2.5 (Steam)Fusion 2.5 Developer (Steam)Android Export Module (Steam)HTML5 Export Module (Steam)iOS Export Module (Steam)Universal Windows Platform Export Module (Steam)
    piscesdreams's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    United States
    Posts
    1,022
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: A little bug in Expression Editor

    Best thing to do is get an audio converter and convert the mp3 file into .ogg format. it retains the compression and uses as much memory practically as the mp3 and sounds just as good and doesn't eat up memory like .wav music.

  10. #10
    Clicker Multimedia Fusion 2 Developer

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Darlington, UK
    Posts
    3,298
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: A little bug in Expression Editor

    Quote Originally Posted by piscesdreams
    Best thing to do is get an audio converter and convert the mp3 file into .ogg format. it retains the compression and uses as much memory practically as the mp3 and sounds just as good and doesn't eat up memory like .wav music.
    You might be in the wrong thread...

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Val vs. Value (expression editor)
    By Pineapple in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 28th December 2013, 07:19 PM
  2. Expression Editor and Icon Editor
    By OldGuy in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 27th September 2008, 02:21 AM
  3. Expression Editor
    By Kid_Roleplay in forum The Games Factory 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 28th October 2006, 12:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •