User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: combo box

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    israel
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    combo box

    hi

    i want to make a word game, and i have a file.lst with words in it. when i try to copy - paste the file into the combo - it not copy all the words why ?

    i want all the words to be in the combo box and not load them from the file in the start of the frame.

    how can i do that ?

    thank's

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 Developer

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    USA
    Posts
    691
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: combo box

    ok so you basically want to be able to copy the text of your lst file into the clipboard and paste them into a combo box?

    Or do you want the combo to load the List File?

  3. #3
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    israel
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: combo box

    i want all the words to be in the combo box , not to load from a file .

    right click on the combo box and edit - than i copy words from a file and paste to the combo box , not all the words copy why ?


  4. #4
    Clicker Fusion 2.5 Developer

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    USA
    Posts
    691
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: combo box

    well, I haven't actually tried this, but perhaps the reason is because the new lines from the text you're copying is being interpreted as NewLine$ instead of a new item on the combo box.

    Try uploading an example, and I'll see what you're talking about.

  5. #5
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperAndroid Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    israel
    Posts
    207
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: combo box

    i think you dont understand me, i try to explane again - i open mmf2dev i add combo box , now i dont run the program i open file.lst press select all,copy, than i go back to mmf2dev press right button on the combo box than edit than paste.

    the words copy to the combo box , i run the program and i see that not all the words in the combo box.

    the size of the file.lst is 1.82mb


Similar Threads

  1. Combo Box
    By ProdigyX in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 11
    Last Post: 12th May 2012, 02:39 PM
  2. What is the Combo Box object expression to read text typed into the combo box?
    By RGBreality in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 28th December 2011, 07:08 PM
  3. Bug - Combo Box
    By Jeff in forum Android Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 9th October 2011, 05:08 PM
  4. Combo Box
    By evilpantsmaster in forum The Games Factory 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 6th July 2008, 09:27 PM
  5. Combo box
    By Nyyss0nen in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 26th September 2007, 05:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •