User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Julia set fractal

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2
    Algul's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    230
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Julia set fractal

    I made this just for fun. Not commented and very slow. Realtime zooming is not possible with this approach
    I will try to make it with pixelshaders next time.
    Attached files Attached files

  2. #2
    Forum Moderator Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export Module
    Sphax's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Paris, France
    Posts
    4,454
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Julia set fractal

    nice one
    I love the blues colors :p

  3. #3
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,289
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Re: Julia set fractal

    I don't think I have seen this done in MMF before. Good job and thanks for sharing it. It is rather slow, but a nice proof of concept as far as doing it goes.

    You think this can be done with pixelshaders? That would be great. I wonder what kind of performance that would get? Might be a great effect to have.

    How about the Mandelbrot set, too?

  4. #4
    No Products Registered

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    984
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Julia set fractal

    Quote Originally Posted by Novabrain
    I wonder what kind of performance that would get?
    close to if not realtime i'd imagine

  5. #5
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,289
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Re: Julia set fractal

    That could quite literally rock! Aging hippies will get excited and want to trip-out on MMF.

  6. #6
    No Products Registered

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    984
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Julia set fractal

    Quote Originally Posted by Novabrain
    That could quite literally rock! Aging hippies will get excited and want to trip-out on MMF.
    but then again i could be totally wrong (iterations could slow it down a lot)

    still, at least decent graphics cards should be able to do it relatively quickly

  7. #7
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleInstall CreatorUnicode Add-on

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,017
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Julia set fractal

    That's really cool. Nice work!

  8. #8
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2,335
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Julia set fractal

    This is amazing! just a shame it's quite slow. To speed up the start event of the program you could always load a pre-saved image/layer to fake that it has drawn it. Then as soon as the user redraws switch back to normal rendering. Im guessing you made it like this though to be easy to adjust so thats possibly not the best idea, but might help.

    A fractal extension for mmf would be amazing btw if any extension devs are reading

  9. #9
    Clicker Multimedia Fusion 2
    Algul's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    230
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Julia set fractal

    HWA Test. Require PS3.0. Since im new to pixelshaders i would like to ask someone if its possible to add palette and how do i eliminate blurring when zooming.

    Edit: Forget about the palette. I figured it out somehow.
    Edit2: Uploaded new version with palette support.
    Edit3: Uploaded Mandelbrot Shader
    Attached files Attached files

  10. #10
    No Products Registered

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,289
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Re: Julia set fractal

    I must not have PS 3.0 on my video card No results.

    I wanted other users to check an error though. Algul has a Palette (ImageVar) property in the shader's properties.

    Try loading an image from your drive using the edit button, then run his example application. Do you get an error that pops up?

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •