User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Textures won't load using milshape extension

  1. #1
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    511
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Textures won't load using milshape extension

    I've tried .png, .jpg, and nothing. the texture is just not loading.

    Hate to keep asking questions, but this one has mistified me for hours.

    BTW is that a page with documentation on the extensions or tutorials/examples besides the ones that come with the collection?

    www.dascribe.net/TEXTUREPROBS.zip

  2. #2
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export ModuleUnicode Add-on
    Looki's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Karlsruhe, Germany
    Posts
    3,739
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Re: Textures won't load using milshape extension

    I can't test it obviously, but you're loading the textures after loading the model. Could that be a problem?

  3. #3
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    511
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Textures won't load using milshape extension

    Switched the order and it makes no difference.
    I wanted to load 24 objects to build an alpha level editor.
    Guess I'll just try it without the textures.

  4. #4
    Clicker Multimedia Fusion 2

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    This side of the equator
    Posts
    119
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Textures won't load using milshape extension

    Your model stores the full path of the texture, making the RequestedTexture$ expression return not only the name of the file but the whole path. In MilkShape when you set a texture you will want to have that texture in the same directory as the model file so that MilkShape won't need the full path to find it.

  5. #5
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    511
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Textures won't load using milshape extension

    So when you store the model as an internal file in the object, it still downloads it from the orginal file location? The texture files saved into the same folder as the models by default.

    Also, when you try to add an internal texture, it does not upload from anywhere, so I assumed you just paste the image in.
    Is that correct?

    The external texture object was on the file, but I did not use it. Well, I tried to after messing with the internal, but that did not work for me.

    I noticed it said you can load textures from active objects as well. Is it possible to just upload the model internally without a texture and assign a texture to it from an active object?

Similar Threads

  1. cannot load extension camera.mfx
    By Redsquirrel in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 7th December 2013, 02:48 PM
  2. Cannot load ibar.mfx or other extension
    By adde999 in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: 21st January 2013, 06:55 AM
  3. PostgreSQL: MMF can not load extension
    By Ham in forum Extension Development
    Replies: 2
    Last Post: 31st December 2009, 02:37 PM
  4. Cannot load extension dmc2.mfx
    By Hargne in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: 28th October 2008, 02:05 AM
  5. Extension won't load..
    By ruffgang in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 6th April 2008, 06:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •