User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Can i put my chat on.......

  1. #1
    No Products Registered

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    CA
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Can i put my chat on.......

    on my website? if so that would be cool. can some one show me how? or tell me. ty

  2. #2
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,822
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Re: Can i put my chat on.......

    What part do you need help on?
    Building the chat or putting it on your website?

    First you need to learn Lacewing (best choice) or Moo (not the best choice) -- Lacewing is the best choice as its supported by Jamie and also has a Flash runtime.
    There are some video tutorials to watch about how to use it and build a chat.

    Then you would need to ENSURE the objects your using are Flash compatible and purchase the Flash exporter.

    Then simply build your chat as a SWF/Flash file and this will also produce an example HTML page.
    You can then copy and paste the HTML code to your webpage and upload the Flash file and your page to your server.

    Chat done.


  3. #3
    No Products Registered

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    CA
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Can i put my chat on.......

    putting it on my website and i will go try it out soon . thanks

  4. #4
    No Products Registered

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    CA
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Can i put my chat on.......

    how do i build it as SWF/Flash file?

  5. #5
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,822
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Re: Can i put my chat on.......

    You would need to purchase the SWF/Flash exporter and then simply change the build type in the application properties and do a File/Build

  6. #6
    No Products Registered

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    CA
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Can i put my chat on.......

    ok. and 1 more thing. or 2 more lol.

    1 is it free?
    and 2 where do i download it?

  7. #7
    No Products Registered

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    CA
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Can i put my chat on.......

    I dont think its free lol. if its not. you dont have to tell me where to get it lol i dont have money:/ oh well

  8. #8
    Clicker Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5 DeveloperiOS Export ModuleSWF Export Module

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    NY, USA
    Posts
    733
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Can i put my chat on.......

    I think its $70.

  9. #9
    No Products Registered

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    CA
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Can i put my chat on.......

    omg lol thats a lot :/ oh well damn. ty for the help tho.

Similar Threads

  1. xna chat
    By life2searching in forum XNA Export Module Version 2.0
    Replies: 0
    Last Post: 9th August 2011, 11:55 AM
  2. cant run chat
    By Disgrntled_Laywr in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: 18th September 2008, 04:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •