User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Get object not working

  1. #1
    Clicker Multimedia Fusion 2

    Join Date
    May 2007
    Location
    NJ
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Get object not working

    The get object refuses to work for me, and I have no idea why. I tried things as simple as get "http://www.google.com" and the "get complete" condition never fires.

    I have no idea whats going on, and I really need this.

  2. #2
    Forum Moderator

    Fusion 2.5 DeveloperFusion 2.5+ DLCAndroid Export ModuleHTML5 Export ModuleiOS Export ModuleUniversal Windows Platform Export ModuleSWF Export ModuleXNA Export ModuleInstall Creator Pro
    nivram's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bandon, Oregon
    Posts
    6,768
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Get object not working

    Can you upload your problem mfa so we can look at it?

    Marv
    ​458 TGF to CTF 2.5+ Examples and games
    http://www.castles-of-britain.com/mmf2examples.htm

  3. #3
    Clicker Multimedia Fusion 2

    Join Date
    May 2007
    Location
    NJ
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Get object not working

    Its not the MFA thats the problem. Its just a simple get google.com and display the result. I had someone else make on, it worked on their PC, and they sent it to me and it didn't work on mine

  4. #4
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,825
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Re: Get object not working

    Firewall or something like that?

  5. #5
    Clicker Multimedia Fusion 2 Developer

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Darlington, UK
    Posts
    3,298
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Get object not working

    Do you normally connect to the internet through a proxy server? I don't know if the Get Object supports proxies or not.

  6. #6
    Clicker Multimedia Fusion 2

    Join Date
    May 2007
    Location
    NJ
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Get object not working

    I do not.

  7. #7
    Clickteam Clickteam
    Jeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Battle Ground Washington
    Posts
    11,825
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Re: Get object not working

    Have you turned off all your antivirus, adware and spyware to see if thats stopping it.

    What OS do you run?

  8. #8
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    6,773
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Get object not working

    Because you didn't answer - do you have a firewall?

  9. #9
    Clicker Multimedia Fusion 2

    Join Date
    May 2007
    Location
    NJ
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Get object not working

    I would assume yes, but I haven't touched anything with it. It just stopped working. (get object, that is, not the firewall)

    If that is the problem, My only guess would be that something happened with it a couple weeks ago when I had a pretty nasty virus. What specific settings should the firewall be set to?

    OS: Win 7
    I have avast, and disabled it and it still didn't work.

  10. #10
    Clicker Multimedia Fusion 2 DeveloperSWF Export Module

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    6,773
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Get object not working

    I use the same functions in the Get object for HTTP that IE uses. Maybe your virus hijacked them or something?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Can't get GET object working on WP
    By MJK in forum XNA Export Module Version 2.0
    Replies: 15
    Last Post: 1st November 2012, 01:55 AM
  2. Get object not working in SWF
    By DT in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 5
    Last Post: 10th September 2012, 04:09 PM
  3. Encrypt Object not working
    By ToxicKiwiGames in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: 9th June 2011, 06:48 PM
  4. Get object not working with Flash
    By Zoglu in forum SWF/Flash Export Module Version 2.0
    Replies: 1
    Last Post: 17th May 2011, 11:05 PM
  5. INI Object not working?
    By Durnus in forum Multimedia Fusion 2 - Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: 2nd July 2006, 08:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •